Boeing ще добави допълнителни проверки на качеството за 737 MAX

...
Boeing ще добави допълнителни проверки на качеството за 737 MAX
Коментари Харесай

Boeing ще добави проверки на качеството към тапите на вратите на 737 MAX след катастрофата с реактивен самолет в Аляска: „Пълна увереност“

Boeing ще добави спомагателни инспекции на качеството за 737 MAX след издухване във въздуха на панел в кабината на Alaska Airlines MAX 9 по-рано този месец, сподели в понеделник ръководителят на отдела за търговски самолети.

Производителят на самолети също по този начин ще разположи екип за снабдител на Spirit AeroSystems — който прави и конфигурира вратата на щепсела, участваща в случая — с цел да ревизира и утвърди работата на Spirit по щепселите, преди фюзелажите да бъдат изпратени в индустриалните уреди на Boeing в щата Вашингтон, Stan Deal, президент на Boeing Commercial Airplanes, сподели в писмо до чиновниците на Boeing.

Новите дейности на Boeing идват, откакто Федералната авиационна администрация в петък удължи прекъсването на полета на 171 самолета MAX 9 за неопределен срок за нови инспекции за сигурност.

Едва откакто 40 самолета бъдат инспектирани, организацията ще прегледа резултатите и ще дефинира дали сигурността е задоволителна, с цел да разреши на MAX 9s да възо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР