БНТДържавният секретар на САЩ Майк Помпео заяви, че администрацията на

...
БНТДържавният секретар на САЩ Майк Помпео заяви, че администрацията на
Коментари Харесай

САЩ се подготвят за военни действия във Венецуела

БНТ

Държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео съобщи, че администрацията на президента Доналд Тръмп се е приготвила да стартира военни дейности, с цел да приключи рецесията във Венецуела.

„ Военни дейности са вероятни. Ако това е, което се постанова, ще нещото, което Съединени американски щати ще създадат ”, съобщи Помпео пред телевизия Фокс. Държавният секретар беше пределно явен, че Съединени американски щати избира спокойно прекачване на властта с отдръпване на президента Николас Мадуро от власт и образуване на нови избори.

„ Но президентът даде ясно да се разбере при положение, че настъпи момента - и ние всички ще би трябвало да вземем решение по кое време тъкмо е настъпил той, само че в последна сметка президентът ще би трябвало да вземе това решение - той е подготвен да го направи, в случай че е належащо ”, сподели още Помпео.

В настрана изявление за Си Ен Ен съветникът по националната сигурност Джон Болтън съобщи, че държавният секретар ще беседва по-късно с съветския си сътрудник за обстановката.

И Болтън, и Помпео постоянно са упреквали Русия и Куба за това, че поддържат режима на Мадуро.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР