БНТ ще излъчи на живо завършека на годината за българския

...
БНТ ще излъчи на живо завършека на годината за българския
Коментари Харесай

Последните две срещи на националите по футбол по БНТ 2 и БНТ 3

БНТ ще излъчи онлайн завършека на годината за българския народен тим по футбол с двете контролни срещи против Кипър на 16 ноември и против Люксембург на 20 ноември.

Двете другарски срещи футболните почитатели ще гледат онлайн - в сряда (16 ноември) мачът против Кипър е от 20:00 ч. по Българска национална телевизия 3, а в неделя (20 ноември), мачът против Люксембург стартира в 16:00 ч. по Българска национална телевизия 2, като и в двете срещи представителният ни отбор ще гостува.

Студиото за дуела Кипър - България ще бъде с водещ Иво Бързаков и ще стартира в 19:30 ч. по Българска национална телевизия 3. Гости ще бъдат Пламен Николов и Стоян Орманджиев, коментатор на срещата ще е Илиян Енев. След това националният тим пътува за Люксембург, където в неделя, 20 ноември, ще гостува още веднъж. Студиото стартира още веднъж половин час по-рано – 15:30 ч. Гости на Иво Бързаков ще бъдат Ангел Славков и Антони Здравков, а на коментаторския пулт феновете ще чуят Петър Василев. И за двете срещи Българска национална телевизия ще има собствен делегат на място - Росен Станчев, който дружно с оператора Анатолий Грозданов, ще предава всичко най-съществено от лагера на националите и ще дава опция на аудиторията да чуе първите отзиви от нашия щаб директно след края на двата мача.

След чудесните усещания, които тимът остави след първите два дуела под управлението на селекционера Младен Кръстаич и успехите против Гибралтар и Северна Македония в Лигата на Нациите през септември, в този момент „ лъвовете " са окуражени да покажат на последователите, че триумфите не са инцидентни.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР