БНРснимка: БулфотоОтборът на Лион елиминира Манчестър Сити с 3:1 в

...
БНРснимка: БулфотоОтборът на Лион елиминира Манчестър Сити с 3:1 в
Коментари Харесай

Лион изненада Манчестър Сити с 3:1 и е на полуфинал с Байерн

БНР

фотография: Булфото

Отборът на Лион отстрани Манчестър Сити с 3:1 в последния четвъртфинал на Шампионската лига по футбол, игран в Лисабон. Така един от любимците в шампионата се провали за трети следващ път в лигата, откакто и в предходните два сезона отборът на Хосеп Гуардиола отпадна на същата фаза.

Максуел Корне откри резултата в 24-ата минута, а Кевин Де Бройне изравни в 69-ата. Десет минути по-късно влезлият като запаса Муса Дембеле още веднъж изведе французите напред в резултата. Последните минути се оказаха извънредно трагични. В 86-ата Рахим Стърлинг направи съдбовен пропуск, откакто получи топката от Жезус на два метра пред опразнената врата и я изрита над гредата. Секунди по-късно Дембеле означи втория си гол и по този начин попари дефинитивно очаквания на Сити да вкарат мача в продължения. Миналия сезон Лион записа победа и тъждество против Манчестър Сити в групите на шампионата.

Така полуфиналните двойки са Байерн (Мюнхен) – Лион и Лайпциг ПСЖ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР