BNP Paribas Open, трети кръгАлександър Зверев – Емил Руусувуори 7-5,

...
BNP Paribas Open, трети кръгАлександър Зверев – Емил Руусувуори 7-5,
Коментари Харесай

Медведев срещу Зверев в Индиън Уелс


BNP Paribas Open, трети кръг
Александър Зверев – Емил Руусувуори 7-5, 1-6, 7-5
Даниил Медведев – Иля Ивашка 6-2, 3-6, 6-1


Даниил Медведев се класира за четвърти кръг на Мастърс шампионата в Индиън Уелс, откакто победи Иля Ивашка с 6-2, 3-6, 6-1. Руснакът реализира 16-а поредна победа в Тура, а негов идващ противник е Александър Зверев.

Две други серии на четирикратния първенец от такива шампионати бяха прекратени – тази от 18 поредни извоювани сета и тази от седем поредни против Ивашка. Крайният излаз, несъмнено, бе най-важното в Калифорния.

Медведев и Зверев играха за последно на Финалите на ATP през 2021 година, а в общия баланс и двамата са записали по шест победи.

„ В нашия мач ще има доста разигравания, ще е забавно. Мисля, че той играе все по-добре, което е обикновено след травма. Той е измежду най-хубавите, бил е покрай №1. Сигурен съм, че ще се завърне макар травмата, само че се надявам в идващия мач аз да съм победител “ – сподели Медведев.

Александър Зверев изразходва и доста физически сили, и доста страсти при успеха си над Емил Руусувуори със 7-5, 1-6, 7-5. Той доближава до осминафиналите на BNP Paribas Open за трети път в кариерата си в общо седем участия.

„ През последните две години отпаднах след тайбрек в третия сет “ – спомни си германецът. През 2021 това се случи против Тейлър Фриц, а година по-късно развръзката бе идентична против Томи Пол.

„ Направих всичко по силите си. Радвам се, че намрих метод да печеля “ – добави Зверев.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР