BMW X7 може и да закъсня с модното си присъствие

...
BMW X7 може и да закъсня с модното си присъствие
Коментари Харесай

2024 BMW X7

BMW X7 може и да закъсня с стилното си наличие на празненството на пълноразмерните първокласни SUV коли - за първи път бе пуснат в продажба през 2019 година - само че не си губи времето да си извоюва място във ВИП листата.

Макар че луксозният интериор, общоприетото въздушно окачване и описът със общоприетоо съоръжение ловко извършват дилемите си, острото ръководство и описът с мощни мотори издигат X7 над конкуренцията. Базовият мотор е редови шестцилиндров турбокомпресор с 375 к.с., само че за купувачите, които търсят повече мощ, е разполагаем V8 с 523 к.с. По-заможните с потребност от скорост могат да изберат извънредното съоръжение Alpina XB7 и неговия V-8 с 630 к.с. с две турбини.

Задвижването на всички колела е общоприетоо за цялата гама. Въпреки че мощността явно не е в дефицит, товарното пространство и мястото за краката на третия ред са такива, защото X7 изостава от съперници като Cadillac Escalade и Jeep Grand Wagoneer и в двата случая. Но това не е от огромно значение за първите два реда, където плавното возене, материалите от най-голям клас и невероятният дизайн на X7 заговорничат, с цел да обгрижват пасажерите по време на пътувания с всякаква дълготрайност. Въпреки че предната част с примижаващи очи остава мотив за разногласия, началната цена от към 83 хиляди $ наподобява релативно преференциална в клас, в който XXL размерите и оптималните цени са предписание.

Какво е новото за 2025 година?

Наличният професионален пакет за подкрепяне на шофирането, който разрешава шофиране със свободни ръце при скорост до 135 км/ч, когато изискванията го разрешават, е модернизиран с нова функционалност за промяна на лентата, задействана от очите. Сега, когато системата предложи промяна на лентата, лидерът може да позволи действието, като просто огледа в съответното огледало за назад виждане.

Преди това промяната на лентата се потвърждаваше посредством активиране на мигача за завиване.



Източник: autodiscoveries
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР