BMW стартира своя project i още през 2013 г. и

...
BMW стартира своя project i още през 2013 г. и
Коментари Харесай

Автономният джип на BMW идва през 2021 г.

BMW започва своя " project i " още през 2013 година и загатна на почитателите си, че работи интензивно по електрически и самостоятелни модели, които ще съставляват идващото потомство возила.

След i3, i5 и i8 , които са ниски и по-скоро градски коли, BMW показа iNEXT - дребен самостоятелен джип, който ще се появи на пазара през 2021 година, оповестяват Engadget.

Колата бе показана по време на 4-дневен тур в Съединени американски щати, а конференцията се състоя на борда на Боинг-777.

 Снимка 378663

Все още прекомерно малко неща са известни по отношение на спецификите на мотора, само че едно е ясно - iNEXT ще е софтуерен шедьовър.

Таблото е оборудвано с два огромни тъч-екрана, всеки от които има разнообразни функционалности - единият е ориентиран към образуване на персоналните ни графици и следене на индикаторите на автомобила, а другият ще е по-скоро с мултимедийна цел и ще предлага достъп до обществени мрежи и впрочем.

Воланът се уголемява и става комфортен за държане от човешки ръце, незабавно щом кажем " BMW, остави ме да карам ".

 Снимка 378662

Колата ще разполага с самостоятелни системи от трето потомство, което би означавало, че можем да се возим, без да би трябвало да гледаме пътя, само че ще е значимо да поддържаме въпреки всичко някакъв взор над возенето.

От BMW се надяват да съумеят да оборудват колата със системи от четвърто потомство преди стартирането ѝ на пазара, което би направило самостоятелното шофиране още по-ефективно.

 Снимка 378665

Както и при Volvo 360c, което бе показано скоро, концепцията на BMW е да ни дадат опция да пътуваме удобно и с минимална шофьорска интервенция.

 Volvo 360c - бъдещето на колите
Как Volvo вижда бъдещето

Автомобилът към този момент ще има друг смисъл

Предните седалки могат да се въртят на 90 градуса, тъй че да улесняват връзката сред пасажерите.

Външният тип на автомобила е много застрашителен и футуристичен. Долната страна е изцяло плоска, както и пода вътре в колата, защото батериите са ситуирани там.

 Снимка 378664

Предницата е с голяма бъбрековидна решетка и тънки фарове. Не се знае каква ще бъде пазарната цена на джипа, само че сигурно ще разберем с наближаването на влизането му в продажба.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР