БМФ е едно от дружествата, които съм приватизирал. Аз съм

...
БМФ е едно от дружествата, които съм приватизирал. Аз съм
Коментари Харесай

Домусчиев разби Валери Симеонов: 90% от твърденията на вицепремиера са абсолютно неверни!

" БМФ е едно от сдруженията, които съм приватизирал. Аз съм приватизирал доста сдружения през годините. Конкретно за БМФ това е една доста тежка договорка. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия ръководителят на КРИБ Кирил Домусчиев. Ние спасихме компанията, сега тя има 33 кораба, два ферибота и пет влекачи. 90 % от изказванията на вицепремиера Валери Симеонов са безусловно погрешни. Последният образец, че БМФ купили 120 метрова яхта за 60 млн. Не обичам да приказвам неопитен като Валери Симеонов по всички тематики. Цяло лято чувам какви ли не клюки и дивотии. С всички тези изявления се пробва да въздейства на съда, което не е редно.

Имахме избрани искания по отношение на приватизационния контракт, някой от нашите искания бяха отхвърлени, други признати. По този метод се въздейства на решенията на съда. Аз считам, че Симеонов има някакви подбуди, с цел да ни нападна, защото се колебая ние да сме проблематична договорка. Платил съм си цялостната сума по договорката.

" Ще заведем каузи по всички тези клюки против вицепремиера ", удостовери още един път Домусчиев.

" Факт е големият растеж, който реализираме на междинната работна заплата. Както знаете, той се дефинира от търсенето на квалифицирана работна ръка от работодателите ", акцентира предприемачът.

" Проблемът е, че много положителни условия се оферират в другите страни, а там също заплатите порастват. Минималната работна заплата би трябвало да се дефинира под някаква форма. Нямам терзания от нарастването на минималната работна заплата.

Колкото по-малко страна има в стопанската система - толкоз по-добре. Държавата би трябвало да оказва помощ на стопанската система, само че не да ръководи дадени браншове и да се бърка в работата ", съобщи още ръководителят на КРИБ.

Припомняме, че през вчерашния ден в профила си във " Facebook " предприемачът разяснява невижданата офанзива на Валери Симеонов към него и Български морски флот и съобщи, че ще заведе серия каузи против " вицепремиера по клеветническите въпроси " , тъй като арогантността му е невиждана.

"

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР