Бляскави и усмихнати, Хари и Меган се появиха на събитие

...
Бляскави и усмихнати, Хари и Меган се появиха на събитие
Коментари Харесай

Нетфликс пусна документален филм за Хари и Меган

Бляскави и усмихнати, Хари и Меган се появиха на събитие в Ню Йорк във вторник, с цел да получат премия. „ Използвате ли фамилията си, с цел да печелите пари? “, „ Семейството ви засегнато ли е? “ бяха част от въпросите на репортерите към принца, които останаха без отговор, оповестява Българска телеграфна агенция.
Стрийминг платформата Нетфликс пусна документалния филм за херцозите на Съсекс Хари и Меган, оповестиха Агенция Франс Прес и Ройтерс. Лентата е налична за фенове от целия свят. Филмът със заглавие „ Хари и Меган “ дава обещание да бъде неуместен за членовете на кралското семейство. Откъси от продукцията станаха обществени преди самата премиера.

Документалният филм се състои от шест епизода, които ще се популяризират от Нетфликс. Принц Хари и брачната половинка му дават обещание да изложат своята позиция за разнообразни събития – от „ приказката “ за по-малкия наследник на британския  крал Чарлз Трети до шокиращото разкъсване с кралското семейство.
„ Никой не знае цялата истина, единствено ние “, споделя 38-годишният Хари в анонса към кино лентата. „ Когато залозите са толкоз високи, не е ли по-смислено да се чуе нашата версия на историята? “, добавя 41-годишната Меган Маркъл.
Двойката напусна Англия при започване на 2020 година и отпътува за Калифорния. Преди това Хари се отхвърли от всички свои кралски задължения. Британската преса е враждебна към Хари и Меган. Двойката е непопулярна и тази наклонност се ускорява.

„ Има подчиненост в фамилията “, сподели Хари. „ Това е мръсна игра. “ Принцът приказва за „ болката и страданието “, които съпътстват дамите, сключили брак с някого от кралската институция.
Според „ Таймс “ първите три епизода на документалната поредност описват любовната история сред принца и американската актриса от смесена раса. Вторият и третият епизод навлизат в „ спорна територия “, защото евентуално Бъкингамският замък не би бил склонен със наличието. Последните три епизода пък са отдадени на решението на Хари и Меган да изоставен кралското семейство.
След шокиращото изявление пред Опра Уинфри по американска телевизия, в която двойката упрекна член на кралското семейство в расизъм, няма изгледи скъсването с кралското семейство да бъде преодоляно. В първото си изказване като крал Чарлз Трети приказва за дребния си наследник и неговата брачна половинка, които построяват своя живот в чужбина, споменавайки, че „ им изпраща цялата си обич “. 
Филмът за Хари и Меган е сериозна опасност за кралското семейство, сподели специалистът по монархията Ричард Фицуилямс. „ Изглежда следва детонация. Чарлз Трети е на трона от едвам три месеца. “
Фицуилямс е избрал своя „ лагер “ – той назовава херцозите на Съсекс лицемери. „ От една страна настояват, че желаят да имат персонален живот, а от друга, вижте какво пускат! “
Предстои публикуването на записките на принц Хари. Британската преса не щади младото семейство, което е в спор с престолонаследника Уилям и брачната половинка му. „ Даяна несъмнено би била унищожена от болката, която Хари предизвиква на брат си “, писа в. „ Телеграф “.
Бляскави и усмихнати, Хари и Меган се появиха на събитие в Ню Йорк във вторник, с цел да получат премия. „ Използвате ли фамилията си, с цел да печелите пари? “, „ Семейството ви засегнато ли е? “ бяха част от въпросите на репортерите към принца, които останаха без отговор.       
На 15 декември, денят след излизането на последния епизод от документалната поредност, кралското семейство ще се събере в Уестминстър за коледен концерт, проведен от принцесата на Уелс Катрин.    
 

Източник: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
 
 
05 Дек 202298629 Ное 202254418 Ное 2022276216 Ное 202286714 Ное 2022164709 Ное 20221156КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Дек 2022129519 Ное 2022126205 Дек 202297824 Sep 20223256
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР