Блондинката от първия сезон на риалитито, която се бореше за

...
Блондинката от първия сезон на риалитито, която се бореше за
Коментари Харесай

Помните ли култовата блондинка Габи от Ергенът? Няма да повярвате как изглежда гаджето й

Блондинката от първия сезон на риалитито, която се бореше за сърцето на Виктор Стоянов, изненадващо се появи с обичания си мъж в публиката на предаването " С Рачков всичко е допустимо ". Двойката незабавно прикова вниманието към себе си, защото мачото е няколко пъти по-голям като телосложение от обичаната си мома.

" Вие дружно ли сте? " и " Сега ли се запознахте? " бяха част от шеговитите въпроси, които Димитър Рачков изстреля към ергенката. 29-годишната Габриела Петрова безусловно се заливаше от смях и сълзи на майтапите на телевизионния водещ. Плач имаше и най-после, само че тогава ергенката отрони сълзи поради прочувствено осъществяване на фолкпевицата ДесиСлава.

Габи и младежът се загаджват, откакто русокоската напуща шоуто. Любимият й не е прочут като нея, а почитатели се питат дали е състоятелен, тъй като Габи си призна в предаването, че е меркантилна.

По време на първия сезон на " Ергенът " русокоската беше подложена на лавина от насмешки, защото сподели, че съгласно нея АЕЦ значи " авио електро централа ". Габриела беше съпоставена по визия и с ленивеца Сид от анимацията " Ледена ера ".

" Относно премиерата на предаването " Ергенът " бих желала да оповестя на цялата публика, която ме гледа и заля с негативизъм, че това е риалити шоу и неговата цел е да бъде забавно за обществото, заради огромния брой мнения и фотоси на мой тил ще кажа, че съм си свършила работата по отношение на продуцентите и формата на малкия екран. Вместо да ругаете и обиждате, наслаждавайте се и гледайте предаването за развлечение, нито вие сте съвършени - нито аз ", изригна тогава Габи, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР