Близостта, която хората си създават с различни знаменитости чрез социалните

...
Близостта, която хората си създават с различни знаменитости чрез социалните
Коментари Харесай

Знаменитости, които са получавали смъртни заплахи

" Близостта ", която хората си основават с разнообразни звезди посредством обществените мрежи е нож с две остриета. И това е по този начин, защото част от почитателите може въобще да не са доброжелатели. Социалните мрежи са още едни метод известните да получават смъртни закани. Такива обаче за жалост са се получавали и преди появяването на обществените мрежи.

Връщаме се малко обратно във времето, с цел да си напомним част от звездите, които са получавали смъртни закани.

Илон Мъск

В двучасов аудиочат с въпроси и отговори новият притежател на Twitter споделя, че риск за живота му има. " Честно казано, рискът нещо неприятно да ми се случи или даже безусловно да бъда убит, е много забележителен ", не крие той. Освен това не мисли, че е мъчно човек да убие някого, в случай че желае, само че се надява това да не му се случва.

Мадона

През 2012 г. Мадона получава смъртни закани поради това, че пази групата P*ssy Riot и предизвиква " гей държание ". Освен това се допуска, че по време на европейското си турне от 2006 година, получава смъртни закани от съветската мафия. Затова и когато не е на сцената за концертите си, певицата остава в хотела си.

Хали Бери

Също през 2012 година актрисата получава смърти закани, измежду които е и тази от мъж, който споделя, че ще ѝ пререже гърлото. Разбираемо, Хали Бери стартира да се опасява за живота си и по тази причина прави опит да напусне страната с щерка си Нала, макар че бащата на детето, Габриел Обри, се бори в съда да ги задържи в Съединени американски щати.

Барак Обама

Докато е президент към Барак Обама има отправена смъртна опасност от роденият в Северна Каролина Донте Джамар Симс. След като написа в Twitter, че ще убие президента, е арестуван от федералните. Според клетвената декларация Симс се е засмял, когато сътрудник от тайните служби прочел петте му туита на глас. В следствие бива упрекнат в закононарушение.

Никол Шерцингер

През декември 2011 година, когато е жури в предаването The X Factor, тя получава смъртни закани поради това, че е гласувала за елиминирането на 14-годишен участник. " Това ненапълно ме унищожи и споделих, че не желая да излизам от стаята си ", споделя тогава певицата пред The Mirror.

Селена Гомес

Да бъдеш гадже на Джъстин Бийбър се оказва не толкоз елементарно и нехайно като разходка в парка. Е, той и Селена Гомес към този момент от години не са дружно. След като през 2011 година обаче се появяват техни общи фотоси от сантименталното им пътешестване до Сейнт Лусия, част от почитателите на Джъстин Бийбър изпращат куп омразни известия към Селена Гомес, в които я наскърбяват и заплашват да я убият.

Ким Кардашиян

През май 2022 година риалити звездата е принудена на подаде ограничаваща заповед против преследвач, който е отправял многократни смъртни закани против нея, децата ѝ и тогавашния ѝ сътрудник Пийт Дейвидсън. В настояването за заповедта тя е присъединила над 30 писма, като доказателство за многочислените закани с принуждение към нея и околните ѝ, получени от хипотетичния преследвач, написа Stars Insider.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР