Близо трийсетина процента от гласувалите в София пратиха в СОС

...
Близо трийсетина процента от гласувалите в София пратиха в СОС
Коментари Харесай

Софиянци пратиха орел, рак и щука в СОС

Близо трийсетина % от гласувалите в София пратиха в СОС хора, които към този момент втори месец и след 4-5 съвещания не съумяват да си изберат ръководител, с цел да проработят обикновено. Несговорната дружина/по П.Р.Славейков/ не може да роди нищо читаво, тъй като всеки дърпа чергата към себе си и на никого не му пука за клетите община, страна, поданик. Утре отново ще се съберат, а масрафът ще е за сметка на софиянци.

Задава се нова рецесия с отпадъците в София и това си признават от столичното ръководство. С невъоръжено око се вижда, че тук-там падналите клони по време на първия сняг към момента си стоят по някои от софийските улици, контейнерите преливат от отпадъци, а заводът за преправка на сметта не работи както би трябвало. Проблеми има в превоза, строителството, екологията, осветлението - на всички места. Има голяма заплаха да се изгубят милиони левове от външното финансиране и така нататък и тъй наречените.
За всичко това съществена виновност има болшинството в СОС - на ПП-ДБ-СС и ГЕРБ-, на които

не им би трябвало друга съпротива, защото сами се самоизяждат между тях

и не съумяват да решат кой да " води бащина тайфа ".
" " и имат общо близо 16 съветници, Има Такъв Народ - трима и един. Последните никой не може да ги упрекна за нищо, тъй като и нищо не зависи от тях, няма за какво да се лъжем.
Отговорност за сформиране на дейно ръководство имат първите по резултат  в столицата - ПП-ДБ-СС, а след тях от ГЕРБ-. Първите би трябвало да проявят еластичност, диалогичност и сръчност, с цел да привлекат на своя страна нужната им поддръжка от другите партийни групи.

Вместо това какво виждаме!?

Безспирни кавги, несъответстващо, детско държание на хора, които си фантазират, че могат да наскърбяват на ангро всички около себе си, да се държат високомерно и нафукано и да чакат, че целият останал свят им е задължен за нещо. Да, но не. Както се вижда, по този начин каруцата в никакъв случай няма да излезе от блатото.
Затова е значимо да призовем: Опомнете се! Ако пък не щете, да вървим на нови избори, тъй като към този момент и на глухите им писна от вашите плоски, евтини номера от селски вечеринки.



За тях в този момент е изключително настояща:

БАСНЯ

    Орел и рак и щука,
    не зная по каква удача,
    такваз им работа пристигнала
    да теглят вкупом кола.
    И ето те са впрягат,
    напъват са, напрягат,
    ей така, че ще са пукнат чак,
    а пустите кола не мръдват отново.
    Те можаха покара
    най-лесничко товара,
    само че на, орелът кат хвъркат
    все теглял нависоко,
    кир Рачо - теглял наназад,
    а щуката - в надълбоко.
    Кой крив, кой прав - не знам,
    Товарът и до нине там.
    Несговорна тайфа - не могат си умря.

П.Р.Славейков

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР