Близо три месеца след като бившата приятелка на Малума Наталия

...
Близо три месеца след като бившата приятелка на Малума Наталия
Коментари Харесай

Кого целува Малума

Близо три месеца откакто някогашната другарка на Малума Наталия Барулич удостовери, че двамата към този момент не са дружно, в сърцето на изпълнителя наподобява се е настанила нова хубавица.

Коледните и новогодишните празници той съчета със фамилна ски почивка в Колорадо. От профила му в Instagram разбрахме, че компания му вършат майка му, татко му и сестра му. Но колумбиецът избра да остане прикрит фактът, че с тях е и една по-специална дама .

Отново в обществените мрежи откриваме видео, снимано пред хижа в Аспен, Колорадо. На него виждаме Малума в компанията на съветския модел Вивиен Рубин . Двамата са си много близки и даже си разменят целувки.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от MALUMA (@malumaarabia) на Яну 7, 2020 в 6:12 PST

А в профила на хубавицата откриваме и удостоверение, че е била по същото време, на същото място.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Vivien Rubin (@vivirubin) на Яну 4, 2020 в 1:40 PST

Все още не е ясно дали 25-годишният изпълнителка и 28-годишният модел са двойка или избират да се забавляват дружно без особени задължения един към различен.

Фактът, че Вивиен е била и със фамилията на Малума ни навежда на мисълта, че връзките им може би са по-сериозни, само че към момента избират да не ги обявяват обществено, написа Page Six.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Vivien Rubin (@vivirubin) на Дек 19, 2019 в 1:06 PST

В края на предходната година хора от екипа на изпълнителя на " Mala Mia " обявиха пред медиите, че той се любува на живота си като самостоятелен човек . И очевидно в него има място за доста красиви дами.
 Малума, Наталия Барулич и за какво се разделиха двамата
Сърцето на Малума е свободно

Коя хубавица си го хареса

Наскоро името на Малума бе обвързвано и с това на модела Уини Харлоу , с която нееднократно демонстрираха непосредственост, както на разнообразни всемирски събития, по този начин и в обществените мрежи. Междувременно пък някогашната му Наталия Барулич бе спрягана за новата жена до Неймар.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от MALUMA (@maluma) на Яну 2, 2020 в 4:26 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР