Близо три години затвор ще отнесе пловдивчанин, пребил зверски мъж

...
Близо три години затвор ще отнесе пловдивчанин, пребил зверски мъж
Коментари Харесай

Трима роми от Пловдив отидоха да гледат сватба в Шекера, но стана голяма беля

Близо три години затвор ще отнесе пловдивчанин, пребил свиреп мъж в Шекера. Заедно с него като съучастници са били наказани неговият наследник и другар, като те се разминали с условни присъди, написа " Трафикнюз ".
Побоят е станал в края ма месец август предходната година. Трима мъже от ромската махала Арман отишли да гледат женитба в Шекера. Тържеството се е провеждало в брачен салон, намиращ се зад бензиностанция „ Петрол “ на бул. „ Васил Априлов “, а часът – малко след 21:30.
Когато зяпачите дошли пред забавата, пийнал мъж се карал със брачната половинка си, която упорствала да се прибират заради нетрезвото положение на половинката си. Без да предизвикат по какъвто и да е метод, подпийналият сватбар се нахвърлил върху един от мъжете. Замахнал с ръка и му нанесъл удари с юмруци в лицето. За да се отбрани от очевидно пияният мъж, потърпевшият го отблъснал с две ръце в гърдите, при което нападателят залитнал и паднал на земята. В същия миг от сватбения салон излизал сина му, който виждайки татко си на земята забил пестник в лицето на нападнатия, опитал се да го изрита, само че и той паднал на земята до татко си.
В този миг от сватбения салон излязъл другар на бащата и сина. И той без да знае какво се е случило, се нахвърлил на непознатия мъж. На собствен ред той почнал да му нанася удари по главата, като му нанесъл първо удар с лакът в региона на лявото око, а в следствие и юмручен удар още веднъж в региона на лицето. Пострадалият паднал на земята и тогава и тримата сватбари почнали да го ритат по цялото тяло. Приятелите на бития мъж незабавно се намесели и го отървали от по-нататъшна разпра.
С кола потърпевшият е бил откаран в Спешното. Там медиците са установили, че пребитият е със съществени пострадвания в региона на лицето и по съответно на окото, със разтърсване и охлузвания по тялото.
Година по-късно побойниците се изправиха пред Районен съд – Пловдив. След дадени цялостни пояснения от тримата, както и от потърпевшия, магистратите взеха решение да признаят за отговорни мъжете.
Те са предизвикали междинна телесна щета на потърпевшия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР