Близо седем години след излизането на Diablo 3, вече е

...
Близо седем години след излизането на Diablo 3, вече е
Коментари Харесай

Diablo 4 - всичко, което е ясно към този момент

Близо седем години след излизането на Diablo 3, към този момент е време да получим идната част от невероятното премеждие из Sanctuary. От Blizzard не са удостоверили публично, че работят върху продължението, само че от всичко останало наподобява по този начин. Ако прочетем изказванията на компанията сред редовете, несъмнено нещо огромно се задава.

След голямото отчаяние на Blizzcon 2018, подбудено от анонса на Diablo: Immortal, ще е полуда да забележим същата неточност и тази година. Blizzcon 2019 ще се организира сред 1 и 3-ти ноември. Дори огромната вест да пристигна тогава, това което знаем за в този момент е, че няма да можем да играем играта скоро. Може да се наложи да изчакаме година-две за стартирането ѝ.
Да се впуснем обаче в детайлностите
Вече ви съобщихме, че от Близард са се отказали да работят върху шутър от StarCraft вселената, с цел да се пренасочат към Diablo 4 и Overwatch 2. Изглежда фокусът на компанията е напълно ориентиран към тези две заглавия, защото компанията ще пропусне Gamescom 2019. Това значи, че те се пробват да реализират нужния напредък, с цел да създадат положителни анонси на личната си конференция.

„ Като част от възобновените ни старания тази година да се концентрираме върху създаването на нашите сегашни и бъдещи планове, няма да бъдем на Gamescom 2019. Това шоу е доста значимо за европейския гейминг, за световния гейминг и опцията да се срещнем с играчите в Кьолн ще ни липсва. Нямаме самообладание да споделим информация за това, върху което работим, само че това ще стане в верния миг. “, споделят от компанията.
Конкретно за Diablo 4
Когато мобилната игра Diablo Immortal беше обявена, почитателите бяха доста разочаровани. Всички чакаха вести за четвъртата част, само че получиха мобилна игра. Дори нямаше значение дали тя е добра, или не. Истината е, че почитателите желаят продължение на франчайза за компютър, а не просто заглавия, които са ориентирани към облага на пари, без да развиват цялостната галактика.

Blizzard оповестиха, че нямат какво друго да разкрият на събитието, само че на няколко пъти излиза информация, че Diablo плановете, по които се работи са няколко.

„ Ковачниците на Blizzard са горещи. Имаме няколко плана на Diablo в развой на работа. Някои от тях ще лишават повече време от други. “, съобщи мениджърът на общността Brandy “Nevalistis ”Camel.

Именно Diablo 4 може да е този план, който ще отнеме повече време. Това се укрепи в допълнение през февруари тази година, когато основният действен шеф Coddy Johnson разгласи, че ще има доста нарастване на хората, които работят по плановете за Diablo.

След това последваха няколко разгласи за търсене на хора, които явно ще работят по Diablo – умел дизайнер на тъмници „ с акцент върху композицията, детайлите и общото въодушевление, като в същото време поддържа игровото пространство да бъде елементарно за схващане. “ Търсеше се и механически художник, който „ да помогне на екипите да дефинират, основат, поддържат и рационализират процесите за основаване на детайлите, които ще вдъхнат живот на Светилището. ”

Винаги има опция това да са разгласи за хора, които да се включат поддръжката на Diablo 3. Взимайки поради, че поддръжката на Diablo Immortal е съвсем напълно в ръцете на Tencent, забележителното нарастване на Diablo личния състав въпреки всичко сочи за нещо по-мащабно. През 2016-та година Blizzard бе на лов за нов шеф на франчайза, който да изведе Diablo в бъдещето. Със сигурност това бъдеще би трябвало да включва и четвърта част на Диабло.
През 2018 година в отчет на Kotaku стана ясно, че се създават няколко версии на играта
Едната е спряна откакто тестването и не дава нужния резултат, а другата се е трансформирала в основата за новата игра. Информацията не се снабдява с без значение удостоверение, само че Kotaku е сериозна медия.  Имената на двата плана са Hades и Fenris
Hades – играта е разказана от източниците като заглавие, което носи атмосферата на Dark Souls. Преминаването през тъмниците е било в действителност хардкор. Разработката трае от 2014 до 2016 година. В нея е взела участие легендата на Близард Josh Mosquiera. Популярността на Dark Souls измежду избрана група от геймъри, сходните RPG механики и общата готик хармония щяха да донесат нещо забавно на пазара. В последна сметка екипът не усеща творението задоволително добре, стопира създаването и се мести към основаването на DLC-то за Diablo 3 – Rise of the Necromancer.Fenris – втората версия, която се счита и за сегашна такава, е създадена от същия екип, който изоставя Тук методът е по-традиционен и оставя по-цветната хармония на Diablo 3 в историята, с цел да възроди тъмната и ужасяваща атмосфера, която плени почитателите на първите две заглавия от поредицата.
„Има доста хора, които сметнаха, че Diablo 3 се отдалечи от стила и резултатите, които трансфораха поредицата в шлагер. Искат да създадат Fenris по-тъмен, да отстранен това, което бе несъмнено като анимационно в Diablo 3. Искат да върнат всичко това, което плашеше хората в Diablo 2, само че по съвременен метод. “, разяснява неназован чиновник пред Kotaku.

Обсъжда се добре познатата ни атмосфера да се комбинира с повече обществени благоприятни условия в жанр „ World of Warcraft ”и “Destiny ”. Играта няма да е MMO, само че има за цел да бъде в действителност жива – със обществени зони, където играчите да се срещат преди да тръгнат на премеждие.
Чакате ли с неспокойствие Diablo 4?
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР