Близо две трети от американците казват, че вече не са

...
Близо две трети от американците казват, че вече не са
Коментари Харесай

60% от американците казват, че Байдън няма умствени способности да заема длъжност, сочи проучване

Близо две трети от американците споделят, че към този момент не са уверени, че президентът Байдън има умствените качества дейно да служи като президент, съгласно изследване, оповестено в понеделник.

Проучването, извършено от Асошиейтед прес и Центъра за проучване на публичните въпроси на NORC, откри, че все по-голям брой американци към този момент не считат Байдън за способен.

Според AP към 60% от интервюираните са имали подозрения по отношение на умствените качества на президента, в това число почти една трета от демократите, които споделят, че не са доста уверени или въобще не са уверени, а 80% от самостоятелните претенденти не са убеденост в неговите умствени качества.

Влизайки в речта на Байдън за положението на Съюза в четвъртък, единствено 38% от възрастните в Съединени американски щати утвърждават метода, по който той се оправя с работата си като президент, до момента в който 61% не го утвърждават. Има и необятно неодобрение от метода, по който 81-годишният Байдън се оправя с разл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР