Близо четири месеца без топла вода за столичния квартал Дървеница.

...
Близо четири месеца без топла вода за столичния квартал Дървеница.
Коментари Харесай

Почти 4 месеца без топла вода в кв. Дървеница

Близо четири месеца без топла вода за столичния квартал " Дървеница ".

Живеещите там настояват, че са потърсили разнообразни институции за помощ, само че такава не са получили досега. Хората акцентират, че казусът не е единствено в неналичието на топла вода, само че и в унищожената инфраструктура при този ремонт, оповестява Българска национална телевизия.

Дори до детската градина мъчно могат да стигнат. Унищожени са тротоарите, хората не могат да се придвижват обикновено в квартала, упорстват всички тези провали да бъдат отстранени и да се възвърне инфраструктурата в предходния им тип.

Кметът на регион " Студентски " Петко Горанов заяви, че ремонтът е трябвало да завърши на 22 септември и са в връзка с " Топлофикация ", уведомили са ги документално, че от тук нататък текат неустойки.

" Проблемът е комплициран с това, че когато има подобен огромен ремонт на инфраструктурата, той не може да мине без неудобства за жителите на един подобен огромен квартал. Хората дълго време проявяваха схващане, само че не можем да чакаме да демонстрират съпричастност, откакто виждат на всяка крачка безгрижие ", сподели Петко Горанов.

Кметът уточни, че това е резултат от неприятна организация и заяви, че откакто е изминал срокът стартират с административнонаказателните разпореждания.

В отговор на питане на " Денят стартира " " Топлофикация София " написа, че срокът на ремонта е продължен до 7 октомври и кани жителите от засегнатите блокове на среща на 5 октомври, понеделник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР