Близо четири бона са готови да броят групи от Хонконг,

...
Близо четири бона са готови да броят групи от Хонконг,
Коментари Харесай

4 хиляди лева за селфи в този български кът плащат азиатци

Близо четири бона са подготвени да броят групи от Хонконг, с цел да си създадат селфи в Долината на розите в края на май и началото на юни. Това показа пред " Телеграф “ притежател на туристическа организация за профилиран туризъм от Пловдив.

Офертата обаче е за десетдневно пътешестване в България, което стартира в Долината на розите, посещаване на празника на зелениката в Странджа и Родопите, където групата желае да види иглика. Интересът към българските цветя и билки е голям в далечната страна, а множеството от бъдещите посетители са магистри по ароматерапия, чудесно осведомени с действието на роза Дамасцена, описаха пред " Телеграф “. 

Това е най-високата оферта все още, която нашият екип откри 2 месеца, преди да стартира розоберът.

Въпреки че тържествата към избор на Царица на розите ще се организират от края на май до 20 юни, занапред туроператори и организации в България и чужбина започнаха да оферират ароматни трипове, написа " Телеграф ".

Предложенията стартират от 50-60 лева за еднодневен тур от София до някои от градчетата и дестилериите в долината. Има и разгласи, ориентирани към непознатите туристи, които потеглят от 120 лева и стигат до 300 лева Възползват се туристи от Съединени американски щати и Англия.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР