Близо 9 часа полицията в Бургас овладяваше кризисна ситуация с

...
Близо 9 часа полицията в Бургас овладяваше кризисна ситуация с
Коментари Харесай

Мъж от Бургас се барикадира в дома си и заплаши да се самоубие след раздяла с жена

Близо 9 часа полицията в Бургас овладяваше спешна обстановка с 37-годишен бургазлия, барикадирал се в дома си и заплашил да се самоубие, заради разлъка с приятелката си. Положителната развръзка настъпила малко след 9.00 часа посредством професионализма на чиновниците от бранш “Лаборатория ” към Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи - основен контрольор Яна Узунова и сътрудника ѝ Руслан Димитров.

В резултат на търпеливите и многочасови диалози с бургазлията, същият е уверен да излезе от жилището си в бл. 57 в комплекс “Меден рудник ” и е арестуван от чиновници на бранш “Специализирани тактически дейности ” към ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас за период до 24 часа, като следва да бъде освидетелстван от експерти от Център по психологично здраве в Бургас.

Кризисната обстановка почнала малко след 00:30 часа, когато на тел. 112 е получено известие от 37- годишния бургазлия, че има желание да се самоубие, защото приятелката му се разделила с него. Последвали още няколко позвънявания от съседи за нарушение на нощната тишина в региона на блока, като е открито, че мъжът е в несъответстващо и нападателно положение.

Той се барикадирал в дома си на третия етаж във вх. 4 и крещейки през терасата, хвърлял разнообразни предмети. Демонстративно се блъскал с бутилка от алкохол в главата, разрушил я и с парче от нея, опитал да си пререже гърлото. Впоследствие седнал на външното тяло на климатика и декларирал, че ще скочи, като единственото му предпочитание било да види някогашната си другарка.

Констатирано е, дамата от дълго време прекратила връзките си с него, а по отношение на бургазлията е издадена и ограничаваща заповед. Това обаче не го отрезвило и той продължавал с опитите да си я върне, задълбочавайки депресивните си положения.

От няколко месеца почнал да приема тежки антидепресанти, които тази нощ смесил с огромно количество алкохол. Това довело до несъответстващото му положение и проявената самоагресия и противоправно държание.

Автор: Давид Сукнаров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР