Близо 85% от персоналите на заведенията в страната са изцяло

...
Близо 85% от персоналите на заведенията в страната са изцяло
Коментари Харесай

Заведенията: В момента здравните власти правят всичко възможно, за да откажат хората от ваксиниране

Близо 85% от личните състави на заведенията в страната са напълно имунизирани. Излиза, че ние сме най-ваксинирания бизнес в страната. Имам възприятието, че здравните управляващи са антиваксъри и вършат всичко допустимо, с цел да наккарат хората да не се имунизират.

Това разяснява пред Нова тв Евгений Зумпалов. 

Никой към този момент не желае да съблюдава рестриктивните мерки, които още веднъж желаят да ни наложат. Притесняват ни санкциите и инспекциите. Предния път разбрахме, че зеленият документ е необходим, с цел да се работи обикновено. Така е в цяла Европа и ние го приехме и го въведохме. Сега ние напълно работим със зеления документ, вакснирани сме и клиентите са със документ. Ние сме единствения подобен бизнес в България. Другаде не се желае и ползва, даже в Народното събрание още не могат да се схванат за него, уточни той. 

Не, не може още веднъж да стиснем зъби, тъй като ние стискахме зъби две години и никой различен не стискашше никакви зъби в нашата страна. ние бяхме шведски модел с популистки затворени заведения, с цел да се каже, че нещо се прави. Статистиката сочи, че за 6-те месеца предходната година, когато заведенията бяха затворени, три пъти повече болни имаше, в сравнение с, когато бяха отворени, уточни той.

Ние оттук-нататък няма да спазим нито една мярка, която не се отнася за всеки български жител, само че преди всичко за държавната администрация, лекари и учители. Това са хората, на които ние плащаме заплати и осигуровки и те би трябвало да дадат образец за това по какъв начин би трябвало да се борим с пандемията. В един миг се оказа, че заведенията са най-ваксинирани, само че още веднъж те са единствените затворени, уточни той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР