Близо 650 тона боеприпаси са блокирани от август край Бургас.

...
Близо 650 тона боеприпаси са блокирани от август край Бургас.
Коментари Харесай

Близо 650 тона боеприпаси са блокирани от август край Бургас

Близо 650 тона муниции са блокирани от август край Бургас. От компанията - производител са безапелационни, че те се съхраняват при всички нужни ограничения за сигурност, само че не могат да бъдат превозени поради държавната интервенция. 

Боеприпасите се съхраняват в профилирана база край бургаският квартал " Долно Езерово ", разясни шефът на фирмата-производител ЕМКО Емилиян Гебрев .Имаше два типа товари. Единият с авиобомбите, бяха натоварени на кораба и отпътува, а другите муниции, които са по предписание на КИНТЕКС останаха в складовата база ненатоварени. Тя се намира в складова база, която е профилирана. Колегите там са обезпечили нужната защита, нужната отбрана. Самата стока е подготвена и обезопасена и тя напълно елементарно не може по никакъв метод да се задейства.
Стоката не може да бъде изнесена, тъй като при започване на август е спряна от страна на бургаската митница, споделя Гебрев. Посредникът КИНТЕКС осведоми едностранно, че приключва контракта с юридически голословни претекстове, уточни той.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР