Близо 60 процента от 217 души, много от тях от

...
Близо 60 процента от 217 души, много от тях от
Коментари Харесай

Вирус на борда: Заразени пасажери на круизен кораб

Близо 60 % от 217 души, доста от тях от Австралия, Европа и Съединени американски щати, на борда на круизен транспортен съд край крайбрежията на Уругвай са дали позитивна проба за ковид, съобщи AP, като се базира на австралийската компания-оператор на кораба " Грег Мортимър ".

В момента няма хора с висока температура на борда, всички са без признаци, съобщи компанията Aurora Expeditions. Корабът е отплавал на 15 март за остров Южна Джорджия в Антарктика на странствуване, наречено " По стъпките на Шакълтън " по името на полярния откривател Ърнес Шакълтън, водил английски експедиции в Антарктика и умрял през 1922 година на остров Южна Джорджия, където е и заровен.

От 217 тествани на кораба, 128 са дали позитивна проба за ковид, а 89 - негативна. Други шестима души са евакуирани от кораба и са в устойчиво положение в болница в Монтевидео. Хората на борда са добре, само че горят от неспокойствие да си отидат вкъщи, сподели доктор от уругвайското здравно заведение, където се лекуват пасажери от " Грег Мортимър ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР