Близо 40 души вдигнали страшен цирк пред участъка в морския

...
Близо 40 души вдигнали страшен цирк пред участъка в морския
Коментари Харесай

Само във Флагман.бг: Мъж е с разбита глава след екшън пред РУ-Несебър

Близо 40 души вдигнали заплашителен цирк пред сектора в морския град, даже служителите на реда не са съумели да ги озаптят

Мъж е с разрушена глава и след кървясъл екшън сред две семейства пред Районното ръководство в Несебър. Бруталният случай е от тази заран, разбра Флагман.бг от локален гражданин, станал свидетел на целия скандал. 

Разправията сред двете фамилии, които са от така наречен Файтонджийското населено място, намиращо се сред Слънчев бряг и Кошарица, и от котелското село Градец, е почнала поради кражба на младоженка. Местните си харесали за снаха от фамилията на пришълците, което обаче изрично отказало да станат родственици. Така се стигнало до кражбата на булката. Градешката фамилия побесняла и атакувала дома на кандидат-сватовете. След подаден сигнал на незабавния тел. 112, двете семейства са извикани да дадат пояснения в РУ-Несебър. Скандалът освен се пренесъл пред полицейския сектор, само че и ескалирал, разкри очевидецът. 

„ Беше ужасно! Пред полицията имаше най-малко 40 индивида. Скачаха върху полицейските коли, замерваха ги с камъни, хвърляха камъни и между тях. Полицаите не можеха да ги озатпят. Има и потърпевши. Момчето, за което са откраднали булката, е в тежко положение, цялата му глава беше в кръв, откакто го удариха с камък “, описа очевидецът.

По наша информация той е настанен в болница, само че не е ясно какво е положението му. Има няколко индивида в ареста, както и вреди по длъжностен автомобил

Очаквайте детайлности! 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР