Близо 300 бивши агенти от американските служби и експерти по

...
Близо 300 бивши агенти от американските служби и експерти по
Коментари Харесай

Близо 300 агенти от службите и експерти зоват за импийчмънт на Тръмп

Близо 300 някогашни сътрудници от американските служби и специалисти по външна политика се подписаха под отворено писмо, с което приканват за процедура по импийчмънт против президента Доналд Тръмп поради дейностите му към Украйна, написа " Вашингтон пост ".
 Кремъл се надява, че Съединени американски щати няма да разгласяват диалозите Путин-Тръмп
Кремъл се надява, че Съединени американски щати няма да разгласяват диалозите Путин-Тръмп

Ние се надяваме, че това няма да се случи в нашите връзки

Подписите са събрани от организацията National Security Action, учредена от чиновници от администрацията на Барак Обама, които са обезпокоени от " безразсъдното ръководство " на Тръмп, само че в листата влизат и доста други, които са служили в администрации на републиканците и демократите.

Те означават, че по време на работата си са избягвали интервенция в политиката, само че изказванията, посочени в недоволството на разузнавача против Тръмп, изискват отговор и в допълнение следствие.

Сигналът е в главната на процедурата по импийчмънт, оповестена от водача на демократите в Камарата на представителите Нанси Пелоси след публикуването на информация, че Тръмп се е опитал да притисне украинския президент Владимир Зеленски да проверява семейство Байдън. В сряда беше оповестена стенограмата от телефонен диалог сред президента на Съединени американски щати и украинския му сътрудник.
 Агент на Централно разузнавателно управление на САЩ подал сигнала против Тръмп
Агент на Централно разузнавателно управление на САЩ подал сигнала против Тръмп

Информацията оповестява вестник " Ню Йорк таймс ", базирайки се на трима източници

Миналата седмица американски медии оповестиха, че чиновник на разузнаването на Съединени американски щати е подал сигнал по отношение на диалог на Тръмп с задграничен водач. По-късно беше публикувана информация, че се отнася за Украйна и американска помощ за Киев, в случай че даде компромат против Байдън. Конкретно става въпрос за следствие на връзките на сина на Джо Байдън, Хънтър Байдън, с украинската енергийна компания " Бурисма.

Вчера Конгресът разгласява жалбата против Тръмп.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР