Близо 20 души са ранени в Източна Германия в резултат

...
Близо 20 души са ранени в Източна Германия в резултат
Коментари Харесай

20 ранени от бурните ветрове и гръмотевичните бури в Източна Германия

Близо 20 души са ранени в Източна Германия вследствие на бурни ветрове и гръмотевични стихии, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

В Бланкензее, провинция Мекленбург-Предна Померания, осем души са били ранени нощес от клон на паднало дърво по време на сватбено празненство навън. В Берлин 11 души са потърпевши, когато дърво паднало върху група празнуващи навън. Пътници в кабриолет също са били ранени от паднали дървета.

Общественият превоз в Берлин бе спрян за два часа във вечерния пиков час поради бурята, а няколко влака от градската железница закъсняха тази заран. В Магдебург на 156 км. югозападно от Берлин, гръмотевица е развалила постройка, само че няма ранени при случая.

Шведският в. "Афтонбладет " заяви, че евентуално мълнии са предизвикали гибелта на пет коня във Ваксала, покрай Упсала, на към 70 км от Стокхолм, и са провокирали няколко пожара в региона.

На летището в Копенхаген в Дания чиновник бе ударен от гръмотевица и бе закаран в болница, без обаче да е получил застрашаващи живота пострадвания.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР