Близо 2.7 млн. лв. надвнесени данъци върна Националната агенция за

...
Близо 2.7 млн. лв. надвнесени данъци върна Националната агенция за
Коментари Харесай

Чудо! Къде у нас връщат пари от данъци

Близо 2.7 млн. лева надвнесени налози върна Националната организация за приходите (НАП) в Хасково. Парите са възобновени на родители на малолетни деца в границите на тазгодишната данъчна акция по обявление на приходите, изплатени на физически лица. Това оповестиха от офиса на данъчната администрация. 

„ От облекчения за деца с подаване на годишна данъчна декларация в района са се възползвали 5505 индивида. Най-много средства – близо 1,8 млн. лева, са влезнали назад в фамилните бюджети през март, когато акцията по оповестяване на приходите доближи своя връх, с помощта на електронната услуга „ авансово попълнена данъчна декларация “, разясниха от Национална агенция за приходите. 

От поисканите от приходната Агенция в Хасково суми 92 % са възобновени до 3 дни след подаване на декларациите, а останалите средства – до 1 месец от постъпване на документите след осъществяване на инспекция.

В рамките на „ Данъчна акция 2022 “ Национална агенция за приходите е възстановила в област Хасково над 3,2 млн. лева за разнообразни данъчни облекчения, допълват от офиса на организацията. 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР