Близо 1500 евро в ресторант на Джейми Оливър, разходи от

...
Близо 1500 евро в ресторант на Джейми Оливър, разходи от
Коментари Харесай

Кредитни карти Oireachtas, използвани за плащане на сметка от 1500 евро в ресторант Jamie Oliver и сметка от 17 000 евро в K Club

Близо 1500 евро в ресторант на Джейми Оливър, разноски от над 17 000 евро в клуб K и заплащания за ефирен лиценз от 640 евро бяха измежду продуктите, платени с кредитни карти на Oireachtas през последната година.

Имаше и сметка от 1000 евро за работна вечеря в бутиков салон и сметка от близо 11 500 евро за настаняване в Conrad Hotel.

Oireachtas сподели, че сега има четири дейни кредитни карти, една за финансовия му отдел, една за междупарламентарния и пътния отдел и две карти на имената на служителите на Ирландската парламентарна асоциация и Британско-ирландската парламентарна асамблея.

Най-голямата единична сметка, направена предходната година, беше 17 284 евро, изхарчени в K Club или Kildare Hotel and Country, както е посочено в докладите.

Oireachtas сподели, че това е за пленарна среща на Британско-ирландската парламентарна асамблея през декември и включва представители от цяла Ирландия, Обединеното кралство и другите му подвластни острови.

Имаше €142...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР