Близките ѝ до последно мълчаха за състоянието на Началова. След

...
Близките ѝ до последно мълчаха за състоянието на Началова. След
Коментари Харесай

Извънредно: Приеха Я В Болница От Ефир, Внезапно Издъхна Любима Тв Водеща

Близките ѝ до последно мълчаха за положението на Началова. След новината за гибелта ѝ обаче, бащата на певицата — Виктор Началов, представен от Московската организация, заяви, че причина за гибелта на щерка му е цирей — гнойно инфектиране на тъканите.

От болничното заведение, където Началова се лекувала, оповестяват, че тя е умряла поради оток на мозъка и сърдечна непълнота.

През май предходната година Началова претърпя несполучлива пластична интервенция на гърдите в клиника в Лос Анджелис. След възобновяване си отпътувала със аероплан, само че още във въздуха ѝ прилошало.

" Беше извънредно, подвигнах температура. Отидох до тоалетната и видях по какъв начин от гърдите ми тече кръв ", споделя тогава Началова в изявление. Тя се върнала назад в Съединени американски щати при същия хирург, с цел да махне имплантите и той прави нова интервенция.

Няколко месеца по-късно водещата признава пред публицисти, че от пет години страда от подагра, само че до този миг не била обръщала внимание на здравето си. Пластичните интервенции влошили още повече положението ѝ и тя развила и диабет.

Юлия Началова е съветска актриса, ефирен водещ и певица, известна със своите композиции „ Героят на не моя романс ”, „ Между мен и ти ” и „ Седемцветното цвете ”.

През 2014 година става водеща музикална подигравка на шоуто " One to One ", предавано по телевизионния канал " Russia 1 ".

В началото на 90-те години Началова взе участие в телевизионния конкурс „ Morning Star ” и го печели. След това води разнообразни музикални излъчвания и печели няколко интернационалните певчески конкурса
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР