Близките срещи с НЛО са нещо, което оставя спомен за

...
Близките срещи с НЛО са нещо, което оставя спомен за
Коментари Харесай

Известни личности, които са виждали НЛО

Близките срещи с НЛО са нещо, което оставя спомен за цялостен живот, без значение дали неидентифицираният летящ обект е бил в действителност нещо неземно или това са били светлините на аероплан, или извънредно небесно събитие.

Повечето такива истории не се одобряват съществено и са обект на подбив. Не е чудно, че някои от очевидците избират да не споделят случилото се, с цел да не ги помислят за луди. Най-често на тези истории, разказвани от елементарни хора, не се обръща изключително медийно внимание и се подхожда с съмнение. Но в случай че сходна история е споделена от известна персона, тя получава повече публичност, без значение дали е истина или не. Оказва се, че много известни персони от света на шоу бизнеса и политиката също са имали прекарвания, свързани с персонална среща с НЛО. Те твърдо имат вяра в теорията, че Земята е посещавана от представители на извънземен разсъдък или на същества от друго измерение. Ето някои от по-известните от тях:

През август 1974 година вокалистът на „ Бийтълс “ Джон Ленън е бил на покрива на своя апартамент в Ню Йорк, когато вижда НЛО с дисковидна форма, кръжащо на към 100 метра разстояние. Заедно с приятелката си по това време, те съумели да създадат фотоси с елементарен фотоапарат. Но след това открили, че невероятния обект не се е запечатал на фрагментите. Ленън звънял и в полицията. Оказало се, че по същото време са постъпили и други сигнали за НЛО над Ню Йорк. По-късно Ленън разказва в детайли прекарването си в изявление.
 НЛО Thinkstock/Getty Images
Миг Джагър, вокалистът на „ Ролинг Стоунс “, също споделя за сходно прекарване. Докато е на къмпинг в Гластънбъри през 1968 година, Джагър забелязал НЛО, което като че ли плува измежду звездите. Той го разказва като кораб-майка с формата на цигара. Години по-късно той вижда НЛО за повторно по време на концерт. Тези срещи впечатляват по този начин артиста, че той инсталира детектор за НЛО в парцела си в Англия.

Мистерии: НЛО, снимани през 2016 година (ВИДЕО)

Сред другите известни персони, които са имали срещи с НЛО, са Дейвид Бауи, Елвис Пресли, Виктория Бекъм и доста други. Някои даже настояват, че са отвличани от извънземни.

Покойният боксьор Мохамед Али в края на живота си е вярвал в съществуването на извънземни и твърдял, че е виждал над 10 пъти сходни невероятни обекти. В един от случаите блестящо светещо тяло се доближило доста покрай него. Самият той признава, че доста малко са били хората, които са повярвали на описа му, само че той е бил твърдо уверен, че това в действителност му се е случило.

Още по тематиката за НЛО:

Астроном откри обекти, може би основани от извънземни

5 доказателства в поддръжка на тезата, че има извънземни

Уфолог сподели фотоси на извънземни, открити в Розуел (ВИДЕО)

Дейли мирър: Кенеди е погубен от Централно разузнавателно управление на САЩ поради секрети НЛО досиета

Мистерията " Розуел " - началото на феномена НЛО (ВИДЕО) По тематиката Рибар улови „ извънземно “ със 100 пипала (ВИДЕО) Учени стартират нова алтернатива за търсене на извънземен живот
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР