Близките отношения на врачанина Цветомир Павлов-Ебльото със скандалния бивш кмет

...
Близките отношения на врачанина Цветомир Павлов-Ебльото със скандалния бивш кмет
Коментари Харесай

Сводник влиза в затвора заради Ценко Чоков

Близките връзки на врачанина Цветомир Павлов-Ебльото със скандалния някогашен кмет на Галиче Ценко Чоков го вкарват в зандана за сводничество и трафик на дами, научи "България през днешния ден ".

Цветомир Павлов попадна в полезрението на полицията по време на митингите в отбрана на Чоков. Пламенните слова на Павлов разсънват съмненията на униформените. Първоначално ченгетата ревизират Ебльото като част от бандата за рекет, отвличания и изнудвания на Чоков, само че не намират задоволително доказателства, че е взел участие в закононарушенията. Затова пък засекли други кримиконтакти, които Цветомир Павлов поддържал в ъндърграунд средите на Северозапада.

Ебльото бе задържан, откакто 6 проститутки и един служител на реда свиделстваха пред арбитър против него. Те настояват, че 30-годишният сводник въртял канал за проститутки в Австрия.

Освен показанията проверяващите се натъкват и на диалози сред доближени до Чоков със самия Павлов. Не е ясно дали те са открити посредством СРС-та, употребявани, с цел да бъде закован някогашният кмет на Галиче.

"По време на митинга Ебльото се появи за малко с един афиш, на който пишеше "Освободете кмета! ", а по-късно изчезна ", разкриват още жителите на Галиче.

В началото на декември апелативните спецсъдии оставиха приятеля на Чоков зад решетките. Ебльото бе закопчан в края на ноември при акция на антимафиоти във Враца, Вършец и село Паволче. Според данните на прокуратурата Цветомир Павлов и още двама дърпали конците на незаконна група за набиране и трафик на дами за полова употреба в Австрия. От началото на 2016 година навивали девойки за заплатен секс против 200 лв. на сеанс. Съучастниците на Павлов са освободени против парични гаранции поради фамилни аргументи.

"Някои от свидетелките са съобщили за нанесени побои и са показали, че Павлов е проявявал експанзия, заплашвал ги е и оказвал насила поради блян да ги сложи под непрестанен надзор ", стана ясно в правосъдната зала.

Разговори сред Павлов и останалите забъркани са записвани със СРС, които са приложени по делото. Срещу тях има и протоколи за различаване, а при тараша са открити и конфискувани бележници със мемоари, парични преводи, самолетни билети, мобилни телефони, сим карти, компютри и други улики.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР