Близките на загиналия журналист Милен Цветков не искат отмъщение, а

...
Близките на загиналия журналист Милен Цветков не искат отмъщение, а
Коментари Харесай

Близките на Милен не искат отмъщение

Близките на починалия публицист Милен Цветков не желаят възмездие, а сходни случаи в никакъв случай да не се повтарят. Това съобщи Менко Менков, юрист на околните на Милен Цветков в изявление за бТВ. Журналистът издъхна на столичния бул. „ Черни връх ”, откакто дрогираният Кристиан Николов се заби с джипа си в колата на Цветков. Милен бе спрял на червен светофар. Крисниан, в чиято кръв бе открит пъклен коктейл от марихуана, амфетамини, кокаин и лексотан, летял с над 100 км/ч.

„ Това е извънредно прочувствен развой за мен “, сподели Менков. Той разкри, че се е познавал от дълго време с Милен Цветков и двамата са споделяли обща пристрастеност – къмпингарството, по тази причина не е могъл да откаже на околните на починалия публицист да поеме случая, за което се усеща морално длъжен.

 „ Това е една морална идея, която би трябвало да отстояваме, защото човешкият живот е най-голямата полезност. Този проблем не би трябвало да остава, тъй като е изгубил живота си един от най-известните български публицисти, а с цел да създадем по този начин, както споделят неговите близки, това да не се случва “, съобщи Менков. „ Това е тяхното предпочитание. В скръбта си те бяха извънредно горди, казвайки „ Сега не е време за възмездие, би трябвало да извиним “, добави юристът.

 „ Искам да поздравя наблюдаващия прокурор и проверяващия за обвиняването, което повдигнаха за съзнателно причиняване на гибелта на Милен Цветков “, сподели още Менков. По неговите думи това обвиняване може да бъде потвърдено в съда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР