Близките на починалия в ареста в Благоевград Николай Барбутов, арестуван

...
Близките на починалия в ареста в Благоевград Николай Барбутов, арестуван
Коментари Харесай

Зловещите мистерии около смъртта на Барбутов продължават! Близките му разкриха за страшни неща, които видели по трупа му

Близките на умрелия в ареста в Благоевград Николай Барбутов, задържан по време на акция, към задържането с кокаин на някогашния служител на реда от Сандански Георги Комов на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата, скочиха против полицията с изказванията, че Барбутов е умрял след побой. Видели сини петна по цялото му тяло, което било доказателство за нанесените му контузии, написа struma.com.

Случаят е извънредно сериозен, защото задържан, очевидно здрав, издъхна ненадейно в килията на следствения арест. Аутопсията обаче е безапелационна: инфаркт е причина за гибелта.

" Сините петна по тялото му са по този начин наречените постсмъртни и това го знае всеки. Тъй като става въпрос за неочаквана гибел, сме взели всевъзможни проучвания за съществуването на неразрешени субстанции, или нещо, което да е предизвикало инфаркта, само че към този момент няма резултат от експертизите.

Починалият не е имал тежки болести, само че инфаркт може да се случи на всеки на всяка възраст ", споделят лекарите създали аутопсията на Барбутов.

По случая със гибелта в ареста прокуратурата прави инспекция.

Николай Барбутов издъхна преди няколко дни. Внезапно му прилошало и до идването на екип на Спешна помощ той умрял.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР