Близки, приятели и колеги, както и напълно непознати, но потресени

...
Близки, приятели и колеги, както и напълно непознати, но потресени
Коментари Харесай

Жандармерия охранява турската махала в Русе

Близки, другари и сътрудници, както и изцяло непознати, само че потресени от жестокото ликвидиране, се простиха с русенската журналистка Виктория Маринова.
Стотици се простиха с Виктория Маринова (СНИМКИ) Тениските с надпис "Системата ни убива " са още по-актуални през днешния ден
Ситуацията в махалите в Русе към този момент е спокойна, жандармерия охранява една от тях – в турската.

Мъжът, провел рождения ден, на който бил Северин в нощта преди убийството, споделя, че младият мъж остана у тях до към 7 часа сутринта. На потегляне Северин взел якето му, направил убийството и след това се върнал у тях.

По неофициална информация точно по това яке е открит биологичен материал от Виктория. Мъжът е арестуван поради якето, само че е освободен, тъй като няма безапелационни доказателства, че е взел участие в убийството.
Ромските махали в Русе се въоръжиха против мотористите (ОБНОВЕНА) Жителите на махалите „ Тракцията ” и „ Селеметя ” в Русе се въоръжиха с ятагани и брадви против мотористите
След напрежението нощес, двата квартала, където е живял Северин, осъмнаха с жандармерия. От Министерство на вътрешните работи обясниха, че ревизират мъжете, които нахлуха в махалите, няма арестувани.

В ранните часове на деня в различен квартал, пламтя ромска колиба. От полицията обясняват и този случай.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР