Близки на убитото по особено жесток начин на 15 август

...
Близки на убитото по особено жесток начин на 15 август
Коментари Харесай

Близките на убитото в Сотиря момиче излязоха на протест пред съда в Сливен

Близки на убитото по изключително нечовечен метод на 15 август в село Сотиря 7-годишно момиченце стартират гражданско непокорство пред съда в Сливен.
Близките на убитото момиче в Сотиря излизат на митинг Гражданското непокорство стартира на следващия ден пред съда в Сливен и ще прерасне в народен митинг пред Народното събрание
Те се заканиха, че няма да позволен чиновниците на работа. Полицията обаче разгласи, че няма да бъдат позволени хора пред постройката.

Протестът е против парламентарните диспути по законовата смяна против понижаване на присъдата за тежки санкции. Семейството на убитото дете и хора от Сотиря упрекнаха депутатите, че политизират тъгата им.
На първо четене: Няма да се понижават присъдите за ликвидиране (ОБЗОР) Депутатите гласоподаваха корекция в Наказателно-процесуален кодекс
Разприте в Народното събрание са засегнатост към паметта на Криси и към 20 000 българи, които се подписаха за незабавна смяна в закона, твърди бабата на убитото момиченце Милка Георгиева.

Днес тя посочи, че не желае недоволоството да се съврзва с предизобрната акция за локалните избори.

Протестиращите оповестиха, че не чакат нищо друго от депутатите с изключение на да гласоподават смяна, която ще спре опцията доживотната присъда да бъде сменена с по-лека за тежки закононарушения като жестокото ликвидиране на Криси.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР