Близки до “Да, България, споделиха пред “Трибюн, че пореден скандал

...
Близки до “Да, България, споделиха пред “Трибюн, че пореден скандал
Коментари Харесай

Скандали за постове тресат „Да, България“


Близки до “Да, България ”, споделиха пред “Трибюн ”, че следващ скандал за депутатски места тресе обединяването. Този път причина са апетитите на военачалник Атанасов за повече депутати в 48-ия парламент. Запознати настояват, че се стигнало до там Атанасов да плаши с оставка и раздробяване на обединението, в случай че хората на Христо Иванов не пуснат заместничката на ДСБ Кристина Петкова до парламентарните банки за сметка на русенци.

Пост в поддръжка на това изказване се появи и във Facebook. В него Христина Димитрова декларира, че Атанас Атанасов заплашва Христо Иванов с разпадане на обединението, в случай че Кристина Петкова не стане народен представител.

Ето и целия статус:

Вярно ли е, че Атанас Атанасов заплашва Hristo Ivanov?

ЗАПЛАШВА ДА РАЗТУРИ КОАЛИЦИЯТА,

в случай че Kristina Petkova не стане народен представител. И всред другото, загатва Кремена Кунева, като заслон.

Плашел дабълите, че ще си хвърли оставката, щял да пристигна Радан и тогава те щели са видят.

Пичове, това е най-нелепият ченгеджийски блъф, който съм чувала, тъй като Атанасов е подготвен да жертва всичко и всички единствено и единствено политическата му кариера да остане на животоподдържащи системи.

Демократи за мощна България за пръв път в своята история няма лидер и народен представител от столицата, което е разследване на неналичието на каквато и да била електорална тежест.

В партията има 15 тежки кариеристи, изгонил си целият си актив включая и младежката си организация, а след това плашиш, че ще си тръгнеш? Накъде бе, джанъм?

Нали не се съмнявате, че поради това държание и депутати без качества с под 1000 преференции в Народно събрание, демократичната общественост ще си е постоянно 7%?

Крайно време е за същински спор, с цел да може обединенията на Демократична България да намерят своите естествени водачи!
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР