Блестящо представяне на децата от ДФК Орлетата-Благоевград на престижен турнир

...
Блестящо представяне на децата от ДФК Орлетата-Благоевград на престижен турнир
Коментари Харесай

Децата от ДФК Орлетата с блестящо представяне на турнир в Италия

Блестящо показване на децата от ДФК " Орлетата " -Благоевград на влиятелен шампионат " Ravenna cup " в Равена ( Италия).Турнирът се организира в покрайнините на град Равена. Участваха тимове от Италия, Германия, Франция, Словения, Чехия, Швеция, Малта и Англия.

Момчетата на школата се срещнаха с децата на Ювентус, Фиорентина, Самдория, Емполи, Специя, Болоня, Чезена, Хелзингборг.

От тези тимове дребните футболисти нямаха късмет да играят единствено с Ювентус и Хелзингборг. Срещу всички други изиграха страхотни мачове и записаха положителни резултати.

Имаха загуби, победи и равенства, като на нито един тези огромни тимове не оставиха мрежата им суха. Участие в шампионата взе и тимът на девойките на ДФК " Орлетата ". Те играха с именити тимове като Атлетико Мадрид, Ювентус и доста други. Момичета играха с Рома, Атлетико Мадрид, Славия Прага, Сампдория, Аталанта, Болоня, Юргорден, Дженоа, Чезена и други.

Момичетата от благоевградската школа се показаха на доста положително равнище. Изненадата за по-голямата част от родителите и почитателите в България е, че мачовете при дребните възрасти се играят без арбитър.Нарушенията се отсъждат от децата на терена и треньорите.

Родители споделят, че друго друго и забавно за тях е било, че при дребните възрасти няма осмина финали, четвърт финали, полуфинали и край. За тях задачата е да се изиграят огромен брой мачове с по-малко времетраене ( две полувремена по 12 мин. ) и да се срещнеш с разнообразни тимове. Децата би трябвало да са освободени и да не мислят за резултати.

Впечатление на родителите на децата от Благоевград направило, че парите, които всяко едно дете и родител е дал за спане и храна ( ол инклузив ) са били по-малко в сравнение с някои шампионати провеждани в България. От благоевградския футболен клуб са удовлетворени, че тези деца са се докоснали до този футбол с тези именити тимове и с тези правила.

Треньори ще извлекат всички изгоди и ще ги внедрят в подготвителния развой, оповестяват от ДФК Орлетата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР