Благой Георгиев влезе с лекота в семейния живот. Като се

...
Благой Георгиев влезе с лекота в семейния живот. Като се
Коментари Харесай

Благо и Валери с най-много опити за семейство, Блатечки между две, Коко Динев смени певиците с касиерка

Благой Георгиев влезе с лекост в фамилния живот. Като се раздели с русата Златка, ексфутболистът се ожени за следващата си численост Полина Спасова. Повечето хора не имаха вяра, даже откакто видяха брачната му фотография с Поли. Благо се венча за новата си обичана напълно действително. От сторита на халфа в Instagram се видя, че сватбата е предходна по проект. Мнозина му пожелаха този път бракът му да издържи повече от три години. Сватбата с велинградчанката Полина е втората за футболиста.

Първото встъпване в брак беше с татарката Есмер. Подобно на Поли тя също е милионерска дъщеря. За разликата от  последния си брак е, че футболиста и Есмер направиха женитба като от холивудски филм. Бляскавата венчавка се състоя в петзвездния " Радисън Роял в Москва “. 

Не след дълго Благо бе заловен в невярност и това постави завършек на брака му. Бащата на Есмер го изгони от Москва гол като пушка. Това не го обезвери и малко откакто се откри за непрекъснато в България разгласи връзката със Златка Райкова. Георгиев несъмнено слага връх за най-вече опити за семейство.

Първият е с Христина Витанова. Тя е майка и на първородното му дете. Христина го хваща неведнъж в изневери, които прости в името на любовта и детето. В опит да закрепи  семейството си тя забременя за повторно. Но и това не оказа помощ. По време на бременността си, гимнастичката схваща, че благоверният й кръшка с певицата Лиана.Благой се оказва плейбой номер едно у нас с безкрайните си връзки - четири дами, два брака и четири деца, най-малко към този момент.

Подобно на него и Валери Божинов има богато минало на любовния фронт. Първата му сериозна обич бе фолк певицата Алисия, която му роди наследник. Изневерите на Божинов не са една или две, само че най-сериозна се оказа аферата му с Николета Лозанова. Медиите разкриват за връзките му с Лозанова доста преди той самичък да признае. Следва разлъка с Алисия и женитба с Николета.  Оказа се, че за един плейбой да си ляга до най-желаната жена у нас не е задоволително, тъй като малко по-късно потеглиха спекулации че Валерко поставя рога даже на нея.

След раздялата им Валери има връзки с певици и плеймейтки, до момента в който най-сетне се кротна в обятията на Биляна Дол. Връзката му бе утвърдена даже от Николета Лозанова. Оказа се, че неговите нагони са по-силно всичко. Сръбкинята не можа да преживее непрекъснатите му изневери и му би шута.

 Атрактивният ловджия на бежанци Динко също е със слаб ангел във връзка с дамите. Няма силиконова мацка, която да не е попадала под прицела на ямболията. Името му е спрягано с доста дами, даже и с някогашната брачна половинка на Джино Бианкалана Дейна. Двамата имали връзка, до момента в който Динко бил в Чикаго при сестра си.

Последваха връзки с голям брой силиконки,  до момента в който най-сетне се появи Весела, жената която направи татко. Медиите разкриха много от прелюбодеянията му. Дори раждането на втората му щерка не укроти палавника. Няколко пъти в мрежата се завъртяха негови голи фотоси и даже еротично клипче, което той изпращал с мръснишки чатове на девойките.

За изненада на всички огромен плейбой се оказа и младият рапър Венци Венц. Той стана известен с по този начин наречената отворена връзка с приятелката си Мелани. В началото на връзката Венци Венц открил правила, които не включвали моногамията. Преди да направи дете на Мелани артиста имаш връзка с танцьорката Пипи, само че тя не устоя на предизвикването и се разпадна. В момента наподобява, че Венци е благополучен с дамата до себе си и към този момент е в очакване на бебе номер две, което ще се появи през декември.

Когато медиите питат Асен Блатечки за връзката му с Диляна Попова, той разяснява по този начин: " Изобщо не разясня тези неща свързани с Диляна Попова. И освен с нея. Това са страшни тъпотии “. Връзката им се оказа напълно действителна. С манекенката артистът имал дълго време паралелна връзка, за която законното му половинка Катерина Горанова даже не подозирала. Така секссимволът се оказва в любовен триъгълник. 

След като Диляна го подари с правоприемник двамата заживяха под един покрив. Приказката обаче продължи прекомерно малко. Двамата ту се събираха, ту се разделяха, без да конкретизират повода за проблемите във връзката. Блатечки неведнъж беше хващан в крачка. Появиха се скрийншотове на чатове, както и няколко, сякаш подправени негови профили в мрежата.

Коко Динев е един от плейбоите, записал името си в родния елит с любовта си към поп-фолк певиците. Нелина е първата певица в живота на Коко Динев. Тя споделя, че той е плейбой и не го свърта доста при една жена. След Нелина Колко Динев се ожени за Анелия, от която има щерка. После заживя с фолк звездата Емилия, която му роди още две деца. Името му е свързвано с Преслава и с Райна. С Преслава многодетния баща изкара повече от година,  като тогавашната му половинка Емилия не скри, че е наясно, че двамата спят дружно. Последната му жена - Антония е  бивша негова служителка в казиното му, написа " Хотарена ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР