Благой Георгиев се обзаложи в Биг Брадър Most Wanted, че

...
Благой Георгиев се обзаложи в Биг Брадър Most Wanted, че
Коментари Харесай

Благо Джизъса се отказа да се жени за Златка! Не щя да й даде годежния пръстен на финала, както обеща

Благой Георгиев се обзаложи в „ Биг Брадър Most Wanted ”, че в случай че сграбчен със Златка успеха в риалити формата, той ще й предложи брак на финала. Това обаче се трансформира в една нелепа обстановка, в която първото място зае напълно различен човек - Wosh MC, а Райкова остана капо – с празни обещания, без пръстен, и без годеж, видя HotArena.

Двойката и продуцентите използваха два коза за един месец, които не съумяха да разиграят сполучливо – възможна бременност и официализирана сватбена поръчка. Екипът на Брадъра им подсигури както проби за бременност - по избор на фурията, по този начин и годежно украшение - по молба на спортиста. Както към този момент разбрахме – плеймейтката не е бременна, само че у почитателите остана трепетът двойката да се сгоди в границите на шоуто.

Вчера се организира финала, само че Благо Джизъса по този начин и не се реши на значимата крачка. Зрителите останаха с усещане, че сходно на сюжета с бебето, и бракът е бил средство, с цел да бъде реализирана успеха. Отново с цената на всичко.

Видимо русокоската изглеждаше разочарована, че беше изкарана преди Джулиана Гани, Никита и Wosh.

Всички допускаха, че даже и да не завоюват, въпреки всичко Георгиев ще се възползва от блестящата естрада на рилитито и ще постави благополучен завършек на престоя в Къщата, като сервира годежния пръстен на Златка пред очите на цяла България. Но той не подаде никакви сигнали, че желае това да се случи.

Със сигурност следва величествен скандал, в случай че към този момент не се е провел, сред звездната двойка, когато русокоската узнае, че е станала обект на оскърбление от половинката си. Сама тя не спря да приказва за огромната обич, която изпитва към него, създавайки му куп предпоставки да й зададе заветния въпрос, на който тя да даде откровен и позитивен отговор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР