Благой Георгиев призна, че иска да се върне във футбола

...
Благой Георгиев призна, че иска да се върне във футбола
Коментари Харесай

Благой Георгиев: Тежко ми е

Благой Георгиев призна, че желае да се върне във футбола и даже има няколко предложения от съветски клубове . „ Не съм спирал да упражнявам, върша го всеки ден с приятели”, изясни спортистът в първото си телевизионно изявление откакто стана татко пред bTV.



Той обаче ще продължи да се занимава и с мода, с която започва преди няколко месеца. Сам измисля моделите си, които дефинира като ексцентрични благодарение на Златка Райкова. „ Тя е човек, на който постоянно можеш да се опреш, да разчиташ и ми го е потвърдила доста пъти”, изясни Георгиев. Джизъса призна обаче, че му е тежко, че има още три деца от три дами.

„ Не съм възнамерявал по този начин да се стече живота ми, само че това е орис. Старая се да извозвам доста време с децата ми, дори учебното заведение им е покрай нас и отскоквам в огромното междучасие, с цел да ги видя”, изясни футболистът за връзките си с Йоанна и Давид, които живеят в България. Той обаче не загатна сина си от Есмер Омерова, който е с майка си в Москва. Спортистът се зарече, че стопира с татуировките, откакто обаче изрисува и името на новия си наследник върху тялото.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР