Благой Георгиев най-накрая показа новата си половинка. Първоначално започна да

...
Благой Георгиев най-накрая показа новата си половинка. Първоначално започна да
Коментари Харесай

Благо показа мистериозната брюнетка: Хейтърите веднага я нападнаха

Благой Георгиев най-сетне сподели новата си половинка. Първоначално стартира да загатва в  обществените си мрежи единствено с фрагменти в тил, само че към този момент знаем по какъв начин наподобява мистериозната брюнетка и в лице, с която размени бързо, бързо Златка.

Виж още: Елвира задмина Гери Стаменова! Риалити звездата върти забележителни гюбеци в TikTok

По информация на таблоиди девойката е много по-млада от него – с най-малко 20 години, а двамата са дружно още от момента, в който са се видели за първи път във фитнес залата. На една от фотосите в Бали двамата напълно тактично са посочили ръцете си, на които се виждат пръстени, само че дали са женени – това към момента не е ясно.

Виж още: Кой спонсорира ресторанта на Дениз Хайрула? Ергенката пръсна луди пари за заведение в Драгалевци

Хейтърите в интернет не пропуснаха да се изкажат под новата им обща фотография. „ Много е грозна, в тил по-добре “, „ от кон на магаре “, „ какво е това чучело “, „ циркът е цялостен “ – това са единствено дребна част от нападките към двойката. 

Виж още: Много благо: Таен почитател зарадва Александра Богданска с 1001 рози в Гърция

Все още не е ясно каква тъкмо е повода за раздялата му с русата Златка. Веднага след новината плеймейтката пусна клипче по какъв начин се целува с различен мъж, само че по фрагментите си проличава, че го прави по-скоро преднамерено, с цел да ядоса футболиста. Благо е прочут с изневерите си, неслучайно дамите в живота му нямат край. В момента двамата си играят игрички. Щом единият загатне нещо за новата си половинка, незабавно и другият го прави. Наистина са огромна цирк.

Изображение: https://www.instagram.com/blagogeorgiev_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР