Благой Георгиев, известен като Джизъса, май е елиминиран от шоуто

...
Благой Георгиев, известен като Джизъса, май е елиминиран от шоуто
Коментари Харесай

Телефонът го издаде: Джизъса е напуснал Сървайвър

Благой Георгиев, прочут като Джизъса, май е отстранен от шоуто няколко седмици преди огромния край на " Сървайвър ". За това се издал самият футболист, включвайки мобилния си телефон.

За последно устройството на Благой е било интензивно на 12 февруари, малко преди да попадне на самотния остров в Карибско море. И от този момент не било включвано - до оня ден, написа " България през днешния ден ".
 
                             

По устав участниците нямат право да употребяват телефони или каквито й да е било улеснения от външния свят, до момента в който са в шоуто. Така че по всяка възможност Благой към този момент не е част от продукцията...

Интересно е, че в същия миг телефонът на друга участничка от шоуто също е бил включен - на певицата Татяна.

Тази година " Сървайвър " се снима в съвсем действително време. А сериите, които се излъчват в понеделник и вторник, са снимани седмица по-рано.

Според някои обаче, допустимо е фотосите да са свършили по-рано и по тази причина Благой и Татяна да имат достъп до телефон. Първоначално бе оповестено, че " Сървайвър " ще се снима 3 месеца.

Дори да не завоюва огромната премия, Благо сигурно е благополучен от присъединяване си. Говори се, че се е схванал за галактически хонорар - 300 000 лева

Ако двамата с Татяна са отпаднали, те ще влязат в журито, което ще дефинира огромния победител.
 
                             

Така Джизъса ще има време за релакс на красивото райско местенце. Той има наета стая в хотел, както и пакет от екстри, които може да употребява, до момента в който чака края на предаването.

Единственото, с което е зает, е да върви на племенните препоръки. Сбирките протичат към час, тъй че през останала част от денонощието Благой е свободен да прави каквото си желае - да се разхожда из Доминикана, да преглежда забележителностите и така нататък

А и в този момент, откакто Поли разтръби, че се развежда с него, Джизъса няма за какво да бърза да връща у нас...

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР