Благой Георгиев е свободен ерген! Той няма гадже и е

...
Благой Георгиев е свободен ерген! Той няма гадже и е
Коментари Харесай

Благо Джизъса обяви: Пак съм ерген!

Благой Георгиев е свободен ерген! Той няма гадже и е изцяло самичък. Това призна футболистът пред "България Днес ". Плейбоят от известно време е решил да си почине от мацки. Той залага на ежедневни тренировки във фитнес залата и навън. "Нямам жена до себе си. Само упражнявам ", малко и ясно съобщи Джизъса. Заради непрекъснатите клюки за връзка сред него и певицата Гери-Никол Георгиев посочи: "Не съм спал с Гери-Никол. Ние сме единствено другари. В България всеки може да написа и приказва каквото си желае. "

36-годишният Благо и 19-годишната Гери-Никол се срещнаха около шоуто "Като две капки вода ", където певицата участваше, а футболистът гостуваше. След това двамата постоянно се снимаха дружно в рискова непосредственост на купони в нощните заведения.



Благо се похвали, че сега е на море на нетрадиционна дестинация. Той демонстрира мускули и татуировки на плажа в Бейрут. В ливанската столица футболистът също разпуска без женска компания. За разлика от България на Средиземноморието Джизъса се радва на напълно слънчеви дни и горещини над 30 градуса. Той изстрада трагичното отпадане на Русия от международното състезание след дузпи. Благой има над 200 мача в съветския футбол и викаше крепко за "сборная ".

Това лято някогашният български национал сензационно разгласи, че желае да се завърне във футбола. Благой бе оповестил завършек на кариерата си, само че призна, че играта доста му липсва и изчаква предложения. Благо изключи опцията да заиграе в родната Първа лига. Георгиев цяла година поддържа физическа форма с ММА боеца Жоро Валентинов. На въпрос дали Джизъса не е решил да става звезда в свободните боеве той е безапелационен: "Тренирам крепко, само че в никакъв случай не ми е минавало през акъла да ставам ММА войник ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР