Благой Георгиев е Благой Георгиев. Втори като него няма, а

...
Благой Георгиев е Благой Георгиев. Втори като него няма, а
Коментари Харесай

И има очи да говори за Бог?! Вижте какво причини Благой Георгиев на децата си!

Благой Георгиев е Благой Георгиев. Втори като него няма, а името му, някой ден, като нищо ще се трансформира в нарицателно. Бившият футболист е пример за неправилен живот и ценене единствено на едно едничко нещо - на личния си кеф и личност.

Това, че Джизъса сменя дамите като използвани кърпички, не е загадка, нито вест, по-скоро към този момент е крепко и скучновато факсимиле. Гаджета, съпруги, любовници, нови гаджета, някогашни съпруги... едно и също до лудост...

Проблемът и това, което отвращава познатите, да не приказваме за дамите на Георгиев, е отношението му към личните му деца - към този момент четири на брой, към този момент. Коцкарчето се вижда с първите си две отрочета от дъжд та на вятър, а със сина си от Есмер Омерова не е в контакт от години. Същото е ситуацията и с Благойчо от Златка Райкова.

И таман, когато си мислим, че Благой е блъснал дъното и няма накъде повече да пропадне, той вземе, че ни изненада. Оказа се, че Георгиев не счита да даде и петак на наследниците си от парите, които взе от Сървайвър. Той щял да пръсне цялата сума за себе си - една част за жилище, а другата... за чене!

" Благо желае да си смени още веднъж ченето и да го направи по най-съвременните технологии. Вече се е уредил с клиниката и бленува новите си " конски " зъбки ", бъзикат го източниците.

Тагове: благой георгиев Джизъса Сървайвър деца Златка Райкова Есмер Омерова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР