Благовеста Бонбонова и Габриела от първия сезон на Ергенът“ хвърлиха

...
Благовеста Бонбонова и Габриела от първия сезон на Ергенът“ хвърлиха
Коментари Харесай

Участнички в Ергенът се оказаха баджаначки

Благовеста Бонбонова и Габриела от първия сезон на „ Ергенът “ хвърлиха огромна бомба по време на гостуването си в подкаста „ Не съм подобен човек “. Оказа се, че двете са баджаначки, само че наподобява това по никакъв метод не пречи на другарството им. Дори в противен случай – сплотява ги.

По време на изявлението се разбра, че двете са мачкали чаршафите с прочут роден футболист и го нахраниха, че е бил заплашителен „ курвар “. Става въпрос за някогашния футболист на „ Левски “ Пламен Димов, който имаше дългогодишна връзка с Бонбонова. В подкаста „ Не съм подобен човек “ Блага стартира да приказва за него, а приятелката й Габриела се намеси и без терзания съобщи, че и „ тя е играла при футболиста “. 

Двете избухнаха в смях и оповестиха като нещо обикновено това, че са баджаначки. А Габи не му спести нищо и го наименуван „ заплашителен курвар “. Оказа се, че Блага научава в „ Ергенът “, че с една от участничките имат общ мъж в предишното. Първо Габриела е предходна през леглото на футболиста, който сега играе в „ Спартак-Варна “, а по-късно е заформил любовни връзки и с Благовеста.

Двете девойки, които се бореха за сърцето на Виктор Стоянов, считат, че България е доста малко и има дефицит на мъже и е изцяло обикновено да си ги сменят и да имат общи бройки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР