Благотворителната коледна кампания подкрепя проект СветулкаАбонатите на А1 могат да

...
Благотворителната коледна кампания подкрепя проект СветулкаАбонатите на А1 могат да
Коментари Харесай

A1 ще удвои за своя сметка сумата на даренията за педиатрична грижа

Благотворителната коледна акция поддържа план „ Светулка ”

Абонатите на А1 могат да станат част от положителното, като дарят сума по собствен избор през приложението Моят А1 (снимка: A1 България)

Тази Коледа клиентите на А1 могат да дарят за по-добрата педиатрична грижа през приложението Моят А1, а телекомът ще удвои сумата. Благотворителната акция „ Свързва ни положителното: подари за децата и А1 ще удвои сумата ” се организира в интерес на план „ Светулка ” за реновиране на педиатрични отделения.

А1 започва своята коледна акция с идея, посредством която за втора поредна година ще поддържа план „ Светулка ” на фондация „ За положителното ”. Тази Коледа клиентите на А1 могат да станат част от положителното, като дарят сума по собствен избор през приложението Моят А1 и неговата уеб версия.

Кампанията продължава до 31 декември, когато събраните дарения от клиенти ще бъдат удвоени от телекомуникационния оператор и сумата ще бъде дарена за видоизменение на детско болнично поделение в страната.

Всички сегашни частни клиенти с една или повече услуги, които желаят да допринесат за по-качествената болнична грижа за децата у нас, ще могат да прибавят своето подаяние през Моят А1. Необходимо е единствено да употребяват последната версия на приложението и да имат регистриран профил без значение дали са титуляр или единствено ползвател на съответната услуга.

Стойността на всяко подаяние може да бъде сред 1 и 100 лв., като сумата ще се начислява в идната фактура без съпътстващи такси и Данък добавена стойност. Няма ограничаване в броя на даренията, стига общата им стойност да не надвишава 100 лв. за една услуга в отчетния интервал.
още по темата
Дарения над 100 лв., както и дарения от лица, които не попадат в обсега на акцията, могат да бъдат направени непосредствено към фондация „ За положителното ” през техния уеб страница, прецизираха от А1.

„ Приемаме план „ Светулка ” на фондация „ За положителното ” за наша идея, тъй като сплотява двете може би най-важни полезности за хората – здравето и децата ”, показа Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни връзки ” в А1 България.

Миналата година компанията подари в интерес на педиатричното поделение в МБАЛ – Карнобат. “Вярваме, че има смисъл да продължим да поддържаме по-качественото детското опазване на здравето и тази година. Отново ще ангажираме нашите клиенти и ще ги помолим дружно да тръгнем по пътя на положителното, което ние да удвоим ”, добави Захариева.

Фондация “За положителното ” влага систематични старания за смяна на средата в детските отделения в България. “За нас е значимо концепцията за „ Светулка ” да продължава да се популяризира, да стигне до оптимален брой хора, тъй като единствено дружно ще реализираме същинската смяна – освен на материалната база в лечебните заведения, а и у самите нас – хората, на които децата разчитат, когато са в болница ”, сподели Димитрина Спирова, съосновател на фондация „ За положителното ”.

След края на акцията А1 ще разгласи дарената сума след удвояването и определеното поделение, което ще претърпи изцяло възобновяване, тъй че физическата среда да стане по-модерна и приветлива, а методите за лекуване да бъдат учредени на емпатия и грижа и детето да бъде сложено в центъра на оздравителния развой.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР