Благотворителен коктейл събраи обедини много хора с добри сърца езала

...
Благотворителен коктейл събраи обедини много хора с добри сърца езала
Коментари Харесай

Областна администрация подкрепи благотворителна кауза за дете от Сливен

Благотворителен коктейл събраи сплоти доста хора с положителни сърца езала „ Зара “.Директори, представители на разнообразни институции, кметове на общини, притежатели на компании, както и елементарни жители демонстрираха благотворителност и състрадание обединени зад една кауза- събиране на средства за тринадесетгодишно момиче, възпитаничка на сливенско учебно заведение, която страда от остра форма на гръбначно деформиране, за което и следва интервенция. Държавата е осигурила по-голямата част от средствата за лекуване, само че е останала сума, която е непостижима за родителите на детето.

Домакин и водещ на събитието бе Мария Тодорова, представител на сдружението, уредник на благотворителната вечер.



В благотворителната самодейност се включиха и чиновници на Областна администрация Сливен, както и самият регионален шеф инж. Маринчо Христов, който бе там в качеството си на жител и донор, подкрепящ всяко благородно дело.

„ Искам да благодаря на уредниците и на вас- всички присъстващи, които дадохте сърце и душа в името на една идея, като я приехте за своя лична. В тези сложни времена има хора, които са непознати за нас. За тези хора обаче, всеки ден е битка за живот, битка да имат късмет за „ на следващия ден “, да бъдат със своите близки, да мечтаят.

Благодаря за това, че съм тук дружно с Вас, с цел да превърнем тези фантазии в действителност “ съобщи той пред всички посетители на събитието.



Под съпровода на музиканти, зала „ Зара “ се извърши с празничен коледен дух, а положителната вест пристигна в самия край, когато стана ясно, че е събрана по-голямата част от оставаща сума нужна за интервенцията на тринадесет годишната Стоянка.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР