Благородни тийнейджъри намерили и върнали на собствениците лична чантичка с

...
Благородни тийнейджъри намерили и върнали на собствениците лична чантичка с
Коментари Харесай

Деца върнаха чанта с пари и телефон, други обраха музикант

Благородни младежи намерили и върнали на притежателите персонална чантичка с пари и телефон в нея. Случката е от през днешния ден и беше разказана доскоро в обществените мрежи от Нели Христова. Ето какво написа тя в една от групите на пазарджиклии:

„ Искам да споделя с вас какво ми се случи преди час. Звъни ми мобилния, чужд номер, и детски глас ми оповестява, че е открита чантичка с телефон и пари пред спортната зала. Видели уведомление за неприет диалог на телефона (МАМА) и решили да звъннат. Във вълнението си забравих да попитам за имената им, просто им дадох малко парички да се почерпят. Бяха 4 момчета, на към 12-13 год. може би. Та, в случай че това стигне до тях или околните им, още един път Благодаря! Има вяра за родината, до момента в който към момента има такива деца и родители!!! Бъдете здрави! “.

Четиримата млади и честни българи справедливо получават десетки поздравления за благородната си постъпка. Повечето консуматори се радват, че и в днешните материални времена имаме подрастващи със постоянна ценностна система.

Същевременно обаче млад пазарджиклия споделя разочарованието си от постъпка на две деца, на която станал очевидец през вчерашния ден. Те взели стотинките на уличния музикант, който свири на Мехкемето с акордеон, до момента в който него го нямало – евентуално е бил в някой магазин или до тоалетна. Е, нека двамата от крадливия тандем прочетат по какъв начин постъпват връстниците им и да се поучат!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР