Благоприятен ден за духовно общуване, флирт или любов - днес

...
Благоприятен ден за духовно общуване, флирт или любов - днес
Коментари Харесай

Неочаквани новини за Лъва. Деви, настройте се на романтична вълна

Благоприятен ден за духовно другарство, флирт или обич - през днешния ден ще бъдете удовлетворени от себе си и ще можете да покажете най-хубавите си качества.

Овен – Днес ще бъдете цялостни със мощ и сила и ще се справите с всевъзможни проблеми, при изискване че не критикувате другите прекомерно остро. Звездите ви поучават да не бързате с нещата и да се опитате да се вслушате в мнението на обичания човек – това ще ви донесе обилни изгоди.

Телец – Спокоен и обмислен ден във всяко отношение, изключително за тези, които са щастливи в любовта или в фамилния живот. Днес ще бъдете в въодушевление за романтика и сърдечна връзка, които ще насърчат мира във вашите връзки.

Близнаци – Днес ще бъдете толкоз красноречиви и безапелационни, че можете да убедите всеки във всичко. Звездите ви поучават да не се колебаете при вземането на решения и да демонстрирате мощ на волята и характера.

Рак – В любовта желаете непоклатимост и мечтаете за обич, която не се лимитира единствено до физическата част и до задоволяването на избрани сетива, само че и да получите деликатност, схващане, почитание.

Лъв – Бъдете дейни – през днешния ден ще би трябвало да покажете мощните страни на характера си и даже лидерските качества. Сутринта са вероятни приятни и непредвидени вести. Не слушайте ничии препоръки – те могат да ви попречат да постигнете проектите си.

Дева – Благоприятен ден за подсилване на връзките. Настройте се на сантиментална вълна - денят ще ви донесе приятни усещания и страсти, при изискване че не проявявате настъпателност и неучтивост в държанието си.

Везни – Днес ще се чувствате добре и ще можете да разрешите всеки проблем, стига да деянията старание и самообладание. Проявете добрина и помогнете на близките. Позволете си да флиртувате – това ще усъвършенства настроението ви и ще ви даде самочувствие.

Скорпион – Поемете самодейността и не оставайте в сянка, в противоположен случай ще пропуснете своя късмет. Не започвайте противен диалог и не предизвиквайте ревността на колегата си - през днешния ден това може да донесе съществени неприятности.

Стрелец – Позволете си да се отпуснете малко с обичания човек - през днешния ден можете да намерите общ език и да се справите с всевъзможни задания и каузи. Не се поддавайте на подозрения - най-вероятно те ще ви отдалечат от задачата ви и ще ви донесат доста проблеми.

Козирог – Днес са вероятни спънки, в случай че започнете нещо съществено. Ще ви се наложи да решите някакъв проблем или задача и то по най-бързия метод. Бъдете деликатни към околните. За тези, които към момента не са срещнали любовта, звездите поучават да не вземат спонтанни решения.

Водолей – Не вземайте прибързани решения – през днешния ден ще ви бъде по-трудно да насочите вниманието си към това, което е значимо. Може да получите погрешна информация или да се объркате в догатките си. Не влизайте в спор - кавгите почнали през днешния ден могат да продължат за неопределен срок.

Риби – Позволете си да си починете малко – добре е да не планирате нищо ново, изключително значими промени, в случай че не сте ги обмислили авансово. Днес всяка среща или ново запознанство ще бъдат сполучливи, при изискване че не строите въздушни крепости.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР