Благомир Мастагарков е много успешен модел от години, но славата

...
Благомир Мастагарков е много успешен модел от години, но славата
Коментари Харесай

Бившият на Деси Слава: Майки ми предлагат дъщерите си, а една баба – внучката си

Благомир Мастагарков е доста сполучлив модел от години, само че славата го връхлетя още по-сериозно съществено след суперуспешния сезон на " Игри на волята “, в който той взе участие на финала. 

Вече съм изцяло възобновен от присъединяване си в " Игри на волята “. Говоря физически и душевен. Върнах се към естествения метод на живот – работа, работа, работа. Аз съм човек, който постоянно взима вярната поука. Участието в предаването ме направи още по-уверен, преценям по-добре хората. Затвърдих още повече свои качества. Аз съм човек, който търси адреналина. Това нещо е пристрастяващо “, сподели Мастагарков пред " МачКаст “. " Аз съм състезател дълги години. Ходил съм на лагери, което отново е изолираност. Но въпреки всичко " Игри на волята` е една игра. Най-голямата компликация, беше гладът. Не ми се връща на реката. Там бих минал единствено като екскурзиант. В " Игрите “ най-важна е душeвността. Физически аз съм квалифициран целогодишно. Преди да вляза обаче направих по-различни, кросфит тренировки. Гледах и остарели епизоди на предаването. Топли връзки подкрепям с Момчил, брат му Васил, Крум, Гатьо, Рълев ненапълно, Даниел, Калоян “, споделя някогашният футболист.

" Внимание към мен постоянно е имало. Просто количеството е станало по-голямо, качеството – не. Пишат ми майки, които ми оферират дъщерите си. Писа ми една баба, която ми предложи внучка си (смее се). Но аз към момента нямам половинка. Търся вярната. Бил съм сервитьор в чужбина. Точно тогава една жена, която скаутира хора, ми предложи да стана модел. Даде ми визитка, само че аз я хвърлих... След 2 седмици се върна и ме пита за какво не съм пратил фотоси в организацията. Послушах я. В Англия започнах, работех с 10 организации в един миг. В началото ми беше мъчно, не беше моето. Но привикнах, научих се. Бързо заработих, изкарах парички и ми пристигна музата “, споделя тойпред " Телеграф ".

" Харесвам и море, и планина. Обожавам природата, обичам походите. Карам сноуборд. Избягвам родното Черноморие, тъй като е презастроено и избирам Гърция. Не хапвам сладко, не пия газирано, не употребявам пържено и това нещо не ми липсва. Когато съм гладен, не се нервирам. Храня се по-разделно и се лимитирам “, споделя той за отличната си форма.

За футболните фанатици Благомир Мастагарков не е просто Българския Кен, а някогашен младежки национал и футболист на Локо Пд, който даже има мач в Първа лига.

" 19 септември 2010 година? Какво си припомням от този мач? Влязох второто полувреме, пуснаха ме ляво крило. Паднахме от Локо Сф с 0:3. Мачът се игра на " Васил Левски “. Това е формалният ми дебют в " А “ група. Играх с доста положителни футболисти. Тунчев, Златински, Здравко Лазаров, Базил де Карвальо, Гарра Дембеле, малко хванах. Когато споделяха: " Нека най-малкия влезе в квадрата, то това постоянно бях аз “. Георги Василев-Гочо ми беше треньор. Имам другар, който живее в Кючука. Той му споделил на Гочо да пристигна и да ме види. Така ме взе при тях. Василев тренираше набор `88, нямаше го моя набор `92 и аз започнах с 4 години по-големите. Това обаче ме разви и когато пристигна моя набор `92,. безусловно биех тимовете самичък “, споделя Мастагарков

" Титлата през 2004 година Аз гонех топките около терена. Когато тимът към този момент публично стана първенец, аз хванах една топка и я изритах на открито. В този миг домакинът пристигна и ми се скара. Каза ми: " Ти ще я плащащ тая топка “. Много се радвах. Но за мен най-голямата наслада беше когато аз персонално облякох този екип и излязох в мач за мъжкия тим “, споделя още той. 

" Любимият ми футболист беше Кристиано Роналдо, съответно в Манчестър Юнайтед. Видях нещо друго, видях бъдещето на футбола. Иначе ми харесваше Дидие Дрогба, Златан Ибрахимович също. Аз започнах като крило, тъй като бях доста бърз и нямах стигане. От 186 см. обаче станах 192 см., което за крило е доста. Така започнаха да ме пускат като нападател “, прибавя той.

" Имам доста истории с Гочо Василев. Най-силния спомен е, че когато отивахме на формален мач, ни ревизираше обувките. Само някой да имаше мръсна обувка – го гонеше. Казваше: " Отивай да си миеш обувките, или ги сменяй “. Това ми е мощен спомен. Уникален човек и неповторим футболист е бил “, споделя още Мастагарков.

" На 21 години стопирах с футбола. Играех с моя набор, с по-големите, с дубъл, с мъже. Бях претрупан. Така започнаха проблеми с едно коляно, с другото коляно, с корема. Четири интервенции прекосих. Не е елементарно. Не съм в Манчестър Юнайтед цяла болница да се грижи за мен... В един миг усетих, че не е моето и поради това прекъснах. Не желаех да се лутам до 30-годишна възраст “, споделя още той.

" Не играя постоянно последно време. Но се пущам на огромен терен. Изпитвам обич към футбола. Повече желая да упражнявам, не да виждам (смее се). Следя другояче българския футбол. Играл съм в Германия и Англия. Спортът ме е научил да падам, само че и да се изправям. Това се трансферира и  живота. Постоянно имаме загуби някъде. Най-лесно е да се откажем. Но аз в никакъв случай не го върша. Много хора ги е гняв, че не завоювах " Игри на волята “. Но в последна сметка по този начин е трябвало да се случи “, приключва той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР