Благоевградският Пирин започна в понеделник подготовка за новия сезон във

...
Благоевградският Пирин започна в понеделник подготовка за новия сезон във
Коментари Харесай

Пирин почна подготовка, но без треньор

Благоевградският Пирин стартира в понеделник подготовка за новия сезон във Втора лига, като на първото занятие излязоха 22-ма футболисти. Те бяха водени от помощник-треньора Станислав Бачев. Договорът на досегашния старши треньор Иван Стойчев-Дофтора изтича в сряда и няма да бъде възобновен.

Първото за лятото занятие стартира в 10:30 часа с обичайния водосвет. От средата на седмицата Пирин ще има нов треньор, като упованията са това да бъде Иво Тренчев. Бившият централен бранител на "орлетата ", Славия, Левски и ЦСКА за последно водеше Беласица Петрич в Трета лига.

Сигурни нови попълнения за момента са плеймейкърът Руслан Иванов, който за последно игра в Хебър, както и украинският десен бек Владимир Грачьов. Украинецът е на 24 години и за последно е играл за Шахтьор Донецк-2.

На първата подготовка участва и Ива Уорън. Благоевградчанката, която е омъжена във Англия, обезпечи контракт за реклама със световноизвестният капиталов медиатор "Emirates Wealth ".

Лагерът в Банско, който ще се организира от 24-и юни до 5-и юли, остава в програмата. Бяха заложени там и две контроли- против Пирин Разлог и с ЦСКА 1948, само че не е ясно дали новият треньор няма да има други хрумвания. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР